Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool weet voldoende en biedt op Bony

Laatste update:

Manchester United-trainer Sir Alex Ferguson zal Paul Scholes niet onder druk zetten. Een jaar geleden keerde de aanvankelijk gestopte middenvelder terug in het team van the Mancunians en tekende hij een nieuw contract, dat komende zomer afloopt. Of de 38-jarige Scholes blijft voetballen weet Ferguson niet. “Het is nog te vroeg om te beslissen. Ik heb hem er graag bij, maar hij moet zelf de knoop doorhakken”, zegt de Schot. (Diverse Engelse media)

Liverpool heeft besloten dat Wilfried Bony de man moet worden die Luis Suárez moet komen helpen in de zoektocht naar doelpunten. Scouts van the Reds zagen de Ivoriaan zondag scoren in de derby tussen Vitesse en NEC en weten inmiddels voldoende: Bony is goed genoeg voor Liverpool. De nummer elf van de Premier League zal in januari de onderhandelingen openen met een bod van 10,5 miljoen euro. (Daily Express)

De coach van KV Kortrijk maakt zich behoorlijk druk over het beleid van Club Brugge. Juan Carlos Garrido werd daar aangesteld als opvolger van de ontslagen Georges Leekens en collega-trainer Hein Vanhaezebrouck vindt de keuze voor de Spanjaard maar niets. “Ik heb daar een probleem mee, zeker als je zit hoeveel Belgische trainers werkloos blijven. Wat heeft Garrido al bewezen?”, vraagt Vanhaezebrouck zich hardop af. (Het Nieuwsblad)

Lothar Matthäus gaat mogelijk aan de slag als bondscoach van Schotland. De 51-jarige Duitser, die zijn sollicitatie bij Club Brugge geen vervolg zag krijgen, is met een zwerftocht als trainer bezig. Hij werkte bij Rapid Wien, Partizan Belgrado, Hongarije, Atlético Paranaense, Red Bull Salzburg, Maccabi Netanya en Bulgarije. De voormalig wereld- en Europees kampioen is nu dus in beeld bij de Schotse bond, die Craig Levein ontsloeg. (BBC)

Arsenal is naar verluidt bezig om een wel heel opvallende transfer voor te bereiden. The Gunners zouden Raheem Sterling willen overnemen van Liverpool, en hebben voor de zeventienjarige aanvaller niet alleen tien miljoen euro, maar ook Theo Walcott over. De vleugelspits lijkt de club uit Londen sowieso te gaan verlaten en zou in de winterstop moeten fungeren als wisselgeld, zodat Sterling naar Arsenal kan komen. (The Sun)

AS Roma is in de Zwitserse competitie op zoek naar een concurrent voor Maarten Stekelenburg. De 22-jarige Roman Bürki wordt momenteel door Young Boys uitgeleend aan Grasshoppers en wordt in de gaten gehouden door i Giallorossi. Bürki speelde afgelopen met zijn club uit Zürich tegen FC Basel en daarbij zaten scouts uit Rome op de tribune. De Italianen zijn nog altijd niet volledig tevreden over Stekelenburg. (Diverse Zwitserse media)

Werder Bremen hoeft niet bang te zijn dat ook trainer Thomas Schaaf vertrekt. Algemeen directeur Klaus Allofs verruilde de club al voor VfL Wolfsburg, waar hij de nieuwe beleidsbepaler is nu Felix Magath weg is. Magath was ook coach van die Wölfe, maar Schaaf zal Allofs niet achterna gaan. “Een overgang van onze trainer komt niet ter sprake. Dat heb ik ook duidelijk gemaakt”, zegt Werder-manager Wili Lemke. (BILD)

Wilfried Bony zou het niveau van Liverpool aankunnen

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
0
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
122
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties