Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool wijst vijf man sowieso de achterdeur

Laatste update:

Ludwig Augustinsson noemde Jong Engeland onlangs 'overschat' en heeft daarmee de aandacht getrokken in het Verenigd Koninkrijk. De jonge back van het Zweedse beloftenelftal is bijvoorbeeld verschenen op de radar van Liverpool, dat zich nog verder wil versterken. Augustinsson, 21 jaar, is nog eigendom van FC Kopenhagen, maar gezien zijn prestaties op het jeugd-EK zal dat niet meer lang het geval zijn. (Daily Mirror)

De koopdrift van Liverpool kent ook een keerzijde. De selectie van Brendan Rodgers puilt inmiddels uit en dat betekent dat een aantal spelers mag vertrekken. Mario Balotelli, Rickie Lambert, Fabio Borini, José Enrique en Luis Alberto hebben te horen gekregen dat zij in de transferzomer op zoek mogen naar een andere werkgever. The Reds versterkten zich al met spelers als Roberto Firmino, James Milner en Danny Ings. (Daily Star)

De belangstelling voor Aleksandar Mitrovic wordt steeds nadrukkelijker. Borussia Dortmund werd vorige week nog gelinkt aan de spits van Anderlecht, die er nooit een geheim van heeft gemaakt dat hij België als tussenstap ziet. De twintigjarige Serviër is het afgelopen seizoen regelmatig gescout door Chelsea en de Londense club overweegt nu een bod uit te brengen. Anderlecht hoopt minimaal elf miljoen te ontvangen voor het jonge talent. (Daily Mail)

Fenerbahçe neemt de defensie flink onder handen. Nadat eerder de komst van Simon Kjaer werd aangekondigd, willen de Turken nu werk maken van Maicon. Het gaat dan om de 26-jarige stopper van FC Porto en niet om de routinier van AS Roma. De Portugese topclub is bereid mee te werken aan een vertrek, maar wil dan wel minimaal veertien miljoen euro ontvangen. Fenerbahçe gaat vooralsnog niet verder dan twaalf miljoen. (Fanatik)

Moeten er nog meer spelers vertrekken, naast de genoemde vijf?

Meer nieuws

VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
23
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
18
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
21
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
4
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
52

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties