Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool wil meest begeerde goalie van Europa

Laatste update:

De interesse van Real Madrid verandert niets voor Arturo Vidal. “Ik sta onder contract bij Juventus, wil hier prijzen pakken en geef alles op het veld”, laat de Chileen optekenen. “Ik weet niet of de belangstelling van Real Madrid serieus is, maar dat verandert helemaal niets voor mij. Ik blijf bij Juventus en ik maak me klaar voor het WK met de nationale ploeg van Chili”, klinkt het. (Tuttosport)

Liverpool denkt serieus aan de komst van Victor Valdés. De bij Barcelona vertrekkende doelman was vorig jaar zomer al bij de Merseyside-club in beeld, maar Valdés en zijn werkgever wilden de samenwerking niet voortijdig beëindigen. Brendan Rodgers is tevreden over Simon Mignolet, maar beseft dat een geroutineerde doelman als Valdés vitaal is in eventuele deelname aan de Champions League. Valdés heeft overigens wel hoge salariseisen, mede vanwege zijn transfervrije status. (Sport)

Het seizoen is nog in volle gang, maar Swansea City is al bezig met de samenstelling van de selectie voor komend seizoen. Een oude bekende is in beeld: Fabio Borini. De aanvaller speelt momenteel voor Sunderland, op huurbasis van Liverpool. In het verleden werd de 22-jarige Italiaan door ex-werkgever Chelsea aan the Swans uitgeleend. Sunderland wil Borini graag ook komend seizoen huren en daarnaast heeft West Ham United belangstelling. (The Sun)

De supporters van Hamburger SV hadden Felix Magath graag voor de selectie zien staan. Althans, dat zegt de oefenmeester zelf. “Ik had HSV graag geholpen. Niet vanwege de leidinggevenden, maar vanwege de fans die mij graag zagen komen”, verzekert hij. De oud-speler van HSV zag op het laatste moment echter af van de Bundesliga-club en verbond zich aan Fulham. Ook daar geldt dat hij ervoor moet zorgen dat degradatie wordt afgewend. (RAN)

Liverpool is een mooie club voor Victor Valdés

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
2
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
4
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
2
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
178

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties