Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool wil 39 miljoen euro betalen voor 17-jarige

Laatste update:

De spelers van AS Roma proberen trainer Rudi Garcia er niet uit te werken. Dat zegt Francesco Totti, de absolute leider van de Italiaanse ploeg. “Er is geen complot tegen Garcia. We zijn een hecht team, we doen het samen en we willen samen omhoog. Er is veel pessimisme rond Roma en ik vind dat we dat niet verdienen”, zegt de levende legende van de hoofdstedelingen. (Corriere dello Sport)

Hij is nog maar zeventien jaar oud, maar al niet meer weg te denken bij FC Porto: Rúben Neves. Liverpool schijnt liefst 39 miljoen euro over te hebben voor ‘de nieuwe Sergio Busquets’. De concurrentie is enorm: Juventus, Real Madrid en Paris Saint-Germain hebben ook interesse in de middenvelder. Néves, jeugdinternational van Portugal, lijkt binnenkort zijn debuut te gaan maken bij de nationale ploeg. (Daily Express)

Manager Garry Monk wil Bafétimbi Gomis niet kwijtraken, maar de kans dat dit gaat gebeuren is toch aanwezig. West Ham United heeft interesse in de spits en de international van Frankrijk heeft wel oren naar een overgang naar Upton Park. Swansea City wil Gomis niet verliezen, omdat Wilfried Bony eerder in januari al vertrok naar Manchester City. De tijd is nu bovendien te kort om nog een andere spits te halen. (Daily Mail)

Newcastle United heeft als doel om in het linkerrijtje te eindigen, maar om dat te bewerkstelligen zal er niemand moeten vertrekken. Als een sterspeler als Moussa Sisokko vertrekt, gaat Newcastle het lastig krijgen om in de goede helft van de ranglijst te eindigen. Clubs als Arsenal en Paris Saint-Germain hebben interesse in Sissoko; zij zullen met een ‘exceptioneel bod’ moeten komen als zij de middenvelder echt nog willen hebben. (Daily Mail)

Liverpool zou veel plezier beleven aan Rúben Neves

Meer nieuws

Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
13
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
17
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
5
PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
4
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
18
FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties