Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool wil omstreden topper uit Madrid halen

Laatste update:

Erik Quekel gaat mogelijk voor het eerst in het buitenland aan de slag. De 27-jarige aanvaller van FC Den Bosch staat namelijk in de belangstelling van Levski Sofia en die club heeft inmiddels een bod van 100.000 euro uitgebracht. Den Bosch verlangt echter een ton meer, maar Levski heeft alle vertrouwen in de onderhandelingen. Het contract van Quekel loopt in de zomer immers af en dan is de spits transfervrij. (Gol)

De Britse pers was ervan overtuigd dat Victor Valdés naar Liverpool zou gaan, maar de club van manager Brendan Rodgers gaat mogelijk in zee met een andere Spaanse doelman. The Reds hebben namelijk belangstelling voor Iker Casillas, die niet meer zo onomstreden is als voorheen bij Real Madrid. De 33-jarige San Iker moet op Anfield dan de concurrentie aangaan met de Belg Simon Mignolet. (AS)

Taison komt in januari misschien in de Portugese competitie terecht. De aanvaller van Shakhtar Donetsk, die eerder voor Metalist Kharkiv speelde, staat immers in de belangstelling van FC Porto en Benfica. “Dat klopt, ik ben meerdere keren benaderd. Ik droom ervan om in Portugal te spelen en Benfica en Porto zijn echte topclubs. Het zou een mooie transfer zijn, misschien komt het er ooit van”, klinkt het. (Antena1)

Sami Khedira wordt steevast in verband gebracht met een vertrek, maar Real Madrid gaat graag met de middenvelder door. Dat zegt trainer Carlo Ancelotti: “Als hij wil blijven, dan is het ook de intentie van de club om zijn contract te verlengen. Khedira is een belangrijke speler en voegt kracht toe aan het middenveld. Maar we hebben nog even de tijd.” De verbintenis van de Duitser loopt na dit seizoen af. (Marca)

Denk jij dat Iker Casillas ooit voor een andere club gaat keepen?

Meer nieuws

Clubicoon Sevilla mag koffers weer uitpakken en krijgt contract voor het leven
2
Bayern komt in eindeloze zoektocht naar opvolger Tuchel toch weer uit in PL
8
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: FC Dordrecht - FC Emmen
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
3
Live meepraten in de Bundesliga: TSG Hoffenheim - Bayern München
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties