Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool wil spits van 50 miljoen euro nog altijd kopen

Laatste update:

Ezequiel Lavezzi heeft nog een contract tot medio 2016 bij Paris Saint-Germain en het is nog maar de vraag of hij gaat bijtekenen. In Italië staan de clubs voor el Pocho in de rij, maar Lavezzi kan ook naar Spanje: Atlético Madrid werd in de zomer al genoemd en Valencia blijkt nu ook belangstelling te hebben. Los Che zijn goed begonnen aan het seizoen en draaien mee in de Spaanse top. (AS)

Karim Benzema heeft zijn contract bij Real Madrid verlengd en Liverpool heeft Mario Balotelli gekocht, maar opmerkelijk genoeg worden de spits en de Engelse topclub nog altijd met elkaar in verband gebracht. Naast Arsenals interesse zou Liverpool al geld apart hebben gezet om de Fransman te halen: liefst vijftig miljoen euro. Voor dat bedrag is Real Madrid zeker bereid om zaken te doen. Zelf betaalde het 35 tot 41 miljoen euro voor Benzema. (Daily Star)

Juan Pablo Carrizo moet vrezen voor zijn toekomst bij Internazionale. Samir Handanovic is de eerste keuze onder de lat en de Sloveen doet het prima, waardoor Carrizo tweede viool speelt. Nu Internazionale interesse lijkt te hebben in Kevin Trapp van Eintracht Frankfurt, hangt de toekomst van Carrizo aan een zijden draadje. De 24-jarige Trapp wordt gezien als een van de grootste talenten van de Bundesliga. (Sky Italia)

De onderhandelingen tussen Fiorentina en sterspeler Juan Cuadrado verlopen moeizaam. De Colombiaan staat in de belangstelling van clubs als Barcelona, Manchester United, Paris Saint-Germain en Bayern München en bevindt zich dus in de positie om een torenhoog salaris te vragen. De vleugelspeler ligt echter nog vast tot medio 2017 en Fiorentina wil nog niet meewerken. (Tuttosport)

Bij welke club zou Karim Benzema beter passen?

Meer nieuws

'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
4
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
0
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
15
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
3
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
48

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties