Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool wil superduo uitbreiden naar trio

Laatste update:

Half Europa jaagt op de handtekening van Kiko Casilla, maar de sluitpost van Espanyol is niet van plan te verhuizen. “Ik heb nog een contract voor een jaar, dus ik blijf zeker nog een jaar en hopelijk langer. De club wil mijn contract verlengen, dus het is de bedoeling dat ik blijf”, zegt de felbegeerde sluitpost. Arsenal is een van de clubs die de 27-jarige Casilla wil overnemen van Espanyol. (El Mundo Deportivo)

Heung-Min Son blijft verbazen in de Bundesliga en dat levert het 21-jarige supertalent uit Zuid-Korea mogelijk een transfer op naar Liverpool. Son stapte in de zomer over van Hamburger SV naar Bayer Leverkusen en ook daar doet hij het uitstekend met elf doelpunten en zes assists. Son moet bij Liverpool een superaanval gaan vormen met Luis Suárez en Daniel Sturridge. (CaughtOffside)

Jean-Michel Aulas ontkent dat Maxime Gonalons in de zomer naar Napoli vertrekt. De middenvelder claimde onlangs dat Olympique Lyon in de winter een herenakkoord met Napoli had afgesloten, dat inhield dat de 24-jarige Fransman na dit seizoen alsnog naar Napels verhuist. “Dat is niet waar, er is geen akkoord. Ik heb wel gezegd dat hij bij een goed bod mag vertrekken”, zegt Aulas, de voorzitter van Lyon. (I-Télé)

Aaron Hunt heeft weinig zin om zich nu al te verbinden aan Besiktas. De 27-jarige middenvelder van Werder Bremen heeft gehoord van de interesse van Tottenham Hotspur en dat wil hij afwachten, voordat hij ingaat op een aanbieding uit Turkije. Hunt is bij Werder Bremen in het bezit van een aflopende verbintenis en na het seizoen loopt hij transfervrij weg uit het Weserstadion. (Diverse Turkse media)

Liverpool moet werk maken van de komst van Heung-Min Son

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties