Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool zet streep door zogenaamde toptransfer

Laatste update:

Atlético Paranaense wil bij een verkoop van Bruno Guimarães een deel van de transferrechten behouden. Het schrikt Arsenal voorlopig af om de Braziliaanse middenvelder binnen te halen. (The Sun)

Liverpool heeft in tegenstelling tot eerdere berichten zeer weinig interesse in Timo Werner. De Engelse grootmacht heeft geen intentie om een bod uit te brengen op de aanvaller van RB Leipzig. (Sky Sports)

Borussia Dortmund probeert Paco Alcácer momenteel te slijten. Manchester United en Tottenham Hotspur, door blessures op zoek naar een nieuwe spits, hebben de Spanjaard aangeboden gekregen. (Daily Star)

Manchester United ziet in Matias Vecino een alternatief voor Bruno Fernandes. De Uruguayaanse middenvelder mag Internazionale verlaten indien Christian Eriksen wordt overgenomen van Tottenham Hotspur. (Sky Italia)

Celta de Vigo heeft bij Southampton geïnformeerd naar Oriol Romeu. The Saints zijn echter niet bereid om de Spaanse middenvelder te laten vertrekken. (Daily Echo)

Meer nieuws

Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
78
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
0
Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
11
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
1
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties