Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool ziet vijf mogelijke opvolgers voor Gerrard

Laatste update:

AS Roma maakt duidelijk dat Kevin Strootman echt niet mag vertrekken en dus moet Manchester United kijken naar alternatieven. Nu duikt de naam van Arturo Vidal weer op: beweerd wordt dat United in januari 45 miljoen euro wil bieden op de middenvelder van Juventus. United werd in de zomer ook al in verband gebracht met Vidal, maar tot een transfer kwam het toen niet. (Daily Express)

Steven Gerrard is de jongste niet meer en daarom heeft Liverpool alvast een lijst opgesteld met spelers die de icoon mogelijk zouden kunnen vervangen. Paul Pogba staat niet geheel verrassend bovenaan die lijst; de 21-jarige Fransman heeft zich bij Juventus ontwikkeld tot een van de beste middenvelder van de wereld. De overige kandidaten zijn Claudio Marchisio, Miralem Pjanic, Morgan Schneiderlin en Ross Barkley. (talkSPORT)

Arsenal heeft Afriyie Acquah al langer in de smiezen, maar moet snel handelen als het de middenvelder daadwerkelijk wil contracteren. De 22-jarige Ghanees heeft zich nu namelijk ook in de kijker gespeeld bij Napoli. De club uit de Italiaanse havenstad heeft bij Parma kenbaar gemaakt dat men in de winter een bod op het talent wil uitbrengen. Acquah is overigens ook voor de helft eigendom van TSG Hoffenheim. (Tuttosport)

Alain Traoré hoopt opnieuw op de radar te verschijnen van scouts van AS Monaco. “Het is een prachtig project en het was goed om te weten dat zo’n club interesse in mij had. Het is niet gebeurd, maar ik ga hard werken om de club opnieuw te overtuigen. Op dit moment heb ik de pagina echter omgeslagen”, zegt de aanvaller, die nog altijd onder contract staat bij Lorient. (L’Équipe)

Is Paul Pogba de gedroomde opvolger van Steven Gerrard, denk je?

Meer nieuws

Amrabat mijdt directe vraag niet en bespreekt toekomst bij Manchester United
5
Fans van Man United reageren op de eerste keer dat ze Malacia dit jaar zien
2
Scholes bestookt Man United-juweel Kobbie Mainoo met grootst denkbare compliment
6
Guardiola looft ex-Ajacied: 'Hoort bij de beste 5 ter wereld op zijn positie'
50
Beelden: Santiago Gimenez trouwt op Mexicaans strand met Fer Serrano
8
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties