Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool zit achter 'de nieuwe Luis Suárez aan'

Laatste update:

Internazionale hoopt in Bernard Mensah een nieuw aanvalstalent te hebben ontdekt. De twintigjarige Ghanees van Vitória Guimarães scoorde dit seizoen al vier keer in tien wedstrijden in de Portugese competitie en wordt nauwlettend in de gaten gehouden door de scouts van i Nerazzurri. Bernard begon zijn carrière bij Feyenoord Fetteh, de Ghanese tak van Feyenoord, en ligt bij Vitória nog tot 2018 vast. (Tuttosport)

Liverpool hoopt de strijd om de handtekening van Jaime Báez in zijn voordeel te beslissen. De negentienjarige aanvaller, die wordt omschreven als de ‘nieuwe Luis Suárez’, maar ook wel Chinita (‘lieveheersbeestje’) wordt genoemd, is in zijn vaderland Uruguay doorgebroken bij Juventud de las Piedras. Báez scoorde dit seizoen vier keer in dertien competitiewedstrijden in de Primera División. (Diverse Engelse media)

Leicester City heeft een bod uitgebracht op Andrej Kramaric, de spits die in de Europa League een hattrick maakte tegen Feyenoord. De 23-jarige Kroaat scoorde dit seizoen al 21 keer in zestien wedstrijden en the Foxes hopen hem met een voorstel van tien miljoen euro te kunnen contracteren. Kramaric is ook al in verband gebracht met clubs als Chelsea, Juventus, Borussia Dortmund en de clubs uit Milaan, dus de vraag is of Leicester wel kans maakt. (Daily Mail)

Christian Eriksen krijgt dit seizoen de nodige kritiek te verwerken, maar Tottenham Hotspur behoudt het vertrouwen in de middenvelder. De 22-jarige Deen zou zelfs al een nieuw contract hebben getekend, maar daar weet manager Mauricio Pochettino niets van. “Het zou kunnen, maar het is allemaal speculatie. Ik heb er namelijk niets over gehoord. Maar hij is nog jong en wordt alleen maar beter”, klinkt het. (Sky Sports)

Wat zou jij doen als je Andrej Kramaric was?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
4
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
13
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
5
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
24
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
33
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties