Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Londense aartsrivalen azen op 'bange' Braziliaan

Laatste update:

Rudi Garcia bevestigt wat de speler zelf ook al heeft gezegd: Mehdi Benatia blijft bij AS Roma. De verdediger is met de club meegereisd naar het trainingskamp in de Verenigde Staten en zal deze zomer geen transfer maken. “Mehdi staat onder contract bij Roma en zal komend seizoen hier ook spelen”, zegt de trainer, die daaraan toevoegt dat hij Adem Ljajic niet wil laten gaan. De Serviër wordt gelinkt aan onder meer AC Milan. (Sky Italia)

Arsenal en Tottenham Hotspur zijn benieuwd wat de woorden van Rinat Akhmetov waard zijn. Douglas Costa is een van de spelers die heeft aangegeven dat hij bang is om terug te keren naar Shakhtar Donetsk, maar de voorzitter heeft al laten weten dat geen van de zes ‘werkweigeraars’ hoeft te rekenen op een transfer. Dat weerhoudt de twee clubs uit Londen er niet van te informeren naar de beschikbaarheid van de 23-jarige Braziliaan. (Daily Mail)

Ciro Immobile is door Borussia Dortmund gecontracteerd als de opvolger van de naar Bayern München vertrokken Robert Lewandowski, maar moet niet met de Pool worden vergeleken. Volgens directeur Michael Zorc is de aanwinst namelijk een Tänzer, en is en was Lewa een Krieger. “Het pleit voor Immobile dat hij al in een van de sterkste competities heeft laten zien dat hij weinig kansen nodig heeft”, klinkt het. (Kicker)

Na Southampton toont ook Newcastle United belangstelling voor Serge Gnabry. De negentienjarige rechtsbuiten maakte in 2011 voor anderhalve ton de overstap van VfB Stuttgart naar Arsenal, maar is er nog altijd niet doorgebroken. De Duitser kwam vorig seizoen tot slechts negen optredens in de Premier League en zou bij de genoemde clubs dus meer ervaring op kunnen doen. Gnabry ligt nog tot medio 2018 vast. (Daily Mail)

Douglas Costa zou een verrijking zijn voor de Premier League

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
14
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties