Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Loopbaan van El Hamdaoui gaat bergafwaarts

Laatste update:

Het carrière-einde van Roman Weidenfeller komt in zicht en Borussia Dortmund moet dus op zoek naar een nieuwe doelman. Zoals wel vaker lijkt de Duitse grootmacht in te zetten op jong talent dat zich relatief dichtbij bevindt. Het oog van de scouts is gevallen op de Zwitser Roman Bürki, die actief is bij SC Freiburg. De 24-jarige sluitpost is met zo'n vier miljoen euro relatief goedkoop. (Blick)

Het gaat bergafwaarts met de carrière van Mounir El Hamdaoui. Een huurperiode bij Málaga liep op niets uit en bij Fiorentina heeft men het ook wel gezien met de aanvaller. La Viola wil de Marokkaans international dan ook verkopen en het liefst zo snel mogelijk. Daar zijn mogelijkheden toe: Club Africain en SC Sfaxien, beide afkomstig uit Tunesië, hebben hun interesse al kenbaar gemaakt. (La Stampa)

AS Monaco wil in januari weer van zich doen spreken op de transfermarkt. Afgelopen zomer was de ambitieuze club met de verkoop van James Rodríguez en het verhuur van Radamel Falcao één van de grote verliezers, en dat moet anders. De steenrijke Monegasken hebben alvast 35 miljoen euro gereserveerd voor de 26-jarige Argentijn Nicolás Gaitán, die onlangs een langer contract met Benfica ondertekende. (Le 10 Sport)

Marko Arnautovic dreigt wederom in een uitzichtloze situatie terecht te komen. Het supertalent van weleer is zijn plek bij Stoke City kwijt en dat steekt. 'Het gaat op dit moment niet zoals ik had gehoopt", zegt de 25-jarige Oostenrijker. "Ik weet niet waarom de manager mij niet opstelt. Ik heb hem gevraagd wat ik moet doen, maar de uitkomst van dat gesprek houd ik voor mezelf." Arnautovic was ooit speler van FC Twente. (Stoke Sentinel)

Heeft Mounir El Hamdaoui zijn talenten vergooid?

Meer nieuws

Woerts lijkt zeker te weten wie binnenkort algemeen directeur van Ajax wordt
0
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
9
Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
15
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
17
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
27
De Graafschap laat na enthousiaste reacties leden stemmen over logoverandering
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties