Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lucratief avontuur wellicht aanstaande voor Ajacied

Laatste update:

Bebé heeft zijn langste tijd bij Manchester United wel gehad en is daar nu ook zelf achter. De Portugese vleugelspeler werd in 2010 weggeplukt bij Vitória uit Guimaraes, maar brak nooit door op Old Trafford. Louis van Gaal nam Bebé ook niet mee naar het trainingskamp in de Verenigde Staten en nu hij zelfs gewisseld werd bij de reserves is de maat vol voor de Portugees: “Ik ga”, heeft hij laten weten aan Man United-fans. (Daily Mail)

Queens Park Rangers is het nog niet eens kunnen worden met Ajax, dus waagt Dynamo Moskou een poging. De Premjer Liga-club wil contact opnemen met de Amsterdammers om te praten over Kolbeinn Sigthórsson. De IJslandse spits voelt wel iets voor een nieuw avontuur, al is het maar de vraag hoe hij tegenover de Russen staat. Ajax zou mikken op liefst 12,5 miljoen euro als afkoopsom voor de ex-AZ'er. (Sportbox)

Het had niet veel gescheeld of James Rodríguez had vier jaar geleden al in de Primera División gespeeld. Ramón Planes, voormalig technisch directeur van Espanyol, heeft laten weten dat zijn ex-werkgever in 2010 zeer dicht bij de komst van de kersverse Real Madrid-aanwinst was. Espanyol had al een akkoord bereikt met Banfield, maar onenigheid over de betaalwijze leidde ertoe dat James alsnog naar FC Porto vertrok. (La Xarxa)

Het begint er steeds meer op te lijken dat Lucas Piazón komend seizoen in de Bundesliga speelt. De aanvaller van Chelsea werd tijdens de afgelopen jaargang nog bij Vitesse gestald, maar de twintigjarige Braziliaan vertrekt nu waarschijnlijk naar Duitsland. Eintracht Frankfurt is de eerste club die concreet heeft geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Piazón, die op Stamford Bridge nog niet aan spelen toe zal komen. (BILD)

Kolbeinn Sigthórsson kan beter wachten op een aantrekkelijkere competitie

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties