Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Luis Enrique en Barça steggelen over aankoop

Laatste update:

Domenico Berardi kreeg de kans zich bij Sassuolo in de kijker te spelen. Dat is goed gelukt en de negentienjarige aanvaller staat na een goed seizoen in de belangstelling van diverse grotere clubs, maar Berardi sluit niet uit dat hij zijn huidige werkgever trouw blijft. De belofte wil de garantie dat hij speeltijd krijgt en dat is het geval bij Sassuolo, dat samen met Juventus in het bezit is van Berardi’s transferrechten. (Sky Italia)

Luis Enrique is nog niet aangesteld als trainer van Barcelona of hij ligt al in de clinch met Andoni Zubizarreta. De beoogde opvolger van Gerardo Martino heeft een verschil van mening met de technisch directeur van de Catalanen; Zubi vindt dat de selectie moeten worden aangevuld met een ‘valse spits’, terwijl de huidige coach van Celta de Vigo ervan overtuigd is dat Barcelona een echte centrumaanvaller nodig heeft. (El Mundo Deportivo)

Nadat hij eerder in verband werd gebracht met AC Milan, is Simon Kjaer nu ook in beeld bij Borussia Dortmund. De Deense stopper leek het na mislukte avonturen bij AS Roma en VfL Wolfsburg niet te gaan redden in de top, maar heeft zich via Lille toch weer in de kijker weten te spelen. Alhoewel zijn contract bij de Franse club nog drie jaar doorloopt, willen die Borussen een poging doen om de stopper los te weken. (Kicker)

Romelu Lukaku kan komende zomer een even opmerkelijke als pikante overstap maken. De Belgische spits staat in de belangstelling van Liverpool, terwijl hij dit seizoen voor aartsrivaal Everton uitkwam. Bovendien staat Lukaku onder contract bij Chelsea en hebben the Blues er waarschijnlijk nog altijd spijt van dat Daniel Sturridge naar Anfield mocht vertrekken. Bij Chelsea heeft Lukaku echter geen toekomst. (Daily Mirror)

Barcelona moet...

Meer nieuws

Speelt opvolger Gimenez in de Eredivisie? 'Heel interessant voor Feyenoord'
0
Albers onthult details over inhoud van contract dat Ajax aan Misehouy voorlegde
15
'Italiaanse club meldde zich bij Ajax voor Taylor, Alex Kroes weet er alles van'
20
De Mos voorspelt het astronomische bedrag dat PSV voor Bakayoko gaat ontvangen
27
Pak 4,8x je inzet als Uitblinker De Jong minstens 2 keer scoort voor PSV!
0
Albers reageert live op tv op geruchten over terugkeer Van de Beek naar Ajax
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties