Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Luis Enrique wijst geschikte opvolger Pedro aan

Laatste update:

M’Baye Niang heeft nog geen grote doorbraak kunnen forceren bij AC Milan, maar de club wil absoluut niet van het talent af. “We hebben tal van aanbiedingen gehad, maar Milan heeft alle aanbiedingen afgeslagen. Hij kon naar Engeland, Frankrijk en Italië, maar Milan wilde niet meewerken”, zegt zaakwaarnemer Moussa Ndiaye. Overigens staat Niang er bij de nieuwe trainer Sinisa Mihajlovic beter op dan bij diens voorganger Filippo Inzaghi. (Sky Italia)

Luis Enrique denkt te weten wie Pedro zou kunnen vervangen bij Barcelona. De aanvaller vertrekt waarschijnlijk naar Manchester United en Luis Enrique ziet in Nolito een geschikte opvolger. De twee werkten al met elkaar samen bij Barcelona B en Celta de Vigo en de 27-jarige Nolito, die een gelimiteerde afkoopsom van achttien miljoen euro in zijn contract bij Celta heeft staan, wil graag terugkeren naar het Camp Nou. (AS)

Aanvoerder José Fonte van Southampton hoopt dat manager Ronald Koeman nog niet klaar is op de transfermarkt. “Jordy Clasie is een prima vervanger van Morgan Schneiderlin, maar we kunnen nog wel een extra middenvelder gebruiken. Ook verwacht ik nog een verdediger, iemand die kan concurreren met mij en Maya Yoshida. Ik weet dat de club ermee bezig is”, aldus Fonte. (Sky Sports)

De toekomst van Seydou Doumbia is nog altijd onduidelijk. CSKA Moskou wil de aanvaller dit seizoen graag huren, maar AS Roma wil de Ivoriaan enkel verkopen. “Op dit moment denken we niet na over een vertrek, want hij speelt hier pas sinds januari. Transfers in de winter zijn altijd lastig, dus hij heeft tijd nodig om zich aan te passen. Maar in de huidige transferperiode kan er nog wat gebeuren”, zegt zijn zaakwaarnemer. (RomaPress) (RomaPress)

Nolito is goed genoeg voor Barcelona

Meer nieuws

'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
9
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
9
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
18
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
12
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties