Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Luis Enrique wil zomeraankoop nu alweer verhuren

Laatste update:

AC Milan wil zich in januari verder versterken en overweegt aan te kloppen bij Benfica. Als het aan i Rossoneri ligt, komt Eduardo Salvio tijdens de winterse transferperiode naar het San Siro. Afgelopen zaterdag zat er bij Estoril, de Europa League-tegenstander van PSV, een scout van Milan op de tribune om de vleugelspeler van de bezoekers uit Lissabon te bekijken. Benfica won ternauwernood met 2-3. (A Bola)

Barcelona lijkt in januari tijdelijk afscheid te nemen van een verdediger. Douglas Pereira dos Santos werd afgelopen zomer voor vier miljoen euro overgenomen van Sao Paulo, maar komt voorlopig niet in de plannen van trainer Luis Enrique voor. De coach liet de 24-jarige Braziliaan pas eenmaal meedoen in de Primera División en het heeft er alle schijn van dat Douglas na een half jaar alweer verhuurd mag worden. (Sport)

De carrière van Ryan Mason kende een wonderlijk verloop, sinds hij in 2008 debuteerde tegen NEC. Tijdens het Europese duel speelde de middenvelder voor het eerst mee bij Tottenham Hotspur, maar na verhuurperiodes bij vijf clubs maakte Mason zaterdag pas voor het eerst minuten in de Premier League namens the Spurs, als basisspeler tegen Arsenal. “Gelukkig ben ik hier gebleven”, geeft Mason aan. (Sky Sports)

Aston Villa-trainer Paul Lambert is blij dat hij binnenkort weer kan beschikken over Christian Benteke. De Belg is bijna hersteld van zijn blessure. “En hij is een van de beste spitsen die ik ooit heb gezien, ook als voetballer. En het zijn niet de minsten met wie ik gespeeld heb: Henrik Larsson bij Celtic en bij Borussia Dortmund zowel Karl-Heinz Reidle en Stephane Chapuisat, in hun tijd wereldtoppers”, vertelt Lambert. (Daily Mail)

Douglas Pereira komt nu nog tekort voor het niveau van Barcelona

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
100
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties