Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Luiz slaat met vuist op tafel bij Chelsea

Laatste update:

In de zoektocht naar een stand-in voor Gonzalo Higuaín zit Napoli onder meer PSV dwars. De Brabanders toonden belangstelling voor Michy Batshuayi, maar die lijkt de voorkeur te geven aan Benfica. Nu de aanvaller van Standard Luik ook op de radar is verschenen in Napels kan een transfer naar Eindhoven waarschijnlijk helemaal worden uitgesloten. Ook Alberto Gilardino is overigens een kandidaat voor Napoli. (Sky Italia) (Sky Italia)

David Luiz heeft de clubleiding van Chelsea laten weten dat hij wil vertrekken. Bij Chelsea speelt Luiz meestal tweede viool achter John Terry en Gary Cahill en daar heeft de 26-jarige Braziliaan geen zin meer in. Barcelona werd even genoemd, maar door het transferverbod voor die club is dat geen optie meer. Luiz heeft nu zijn zinnen gezet op een transfer naar Paris Saint-Germain. (Football Direct News)

Daniel Sturridge wil ervoor zorgen dat de erelijst van Steven Gerrard compleet wordt. De aanvoerder van Liverpool heeft bijna alles gewonnen met zijn club, maar alleen de landstitel ontbreekt nog. “Niemand is geschikter dan Stevie om die prijs omhoog te houden. Vanwege al zijn verdiensten verdient hij het om kampioen te worden. We doen allemaal ons best om hem daarbij te helpen”, maakt Sturridge duidelijk. (Daily Mirror)

AS Monaco gaat de strijd aan met Tottenham Hotspur. De Londenaren hebben belangstelling voor Antonio Cassano, maar Claudio Ranieri wil ook graag samenwerken met zijn landgenoot. De 31-jarige aanvaller doet het dit seizoen met 11 competitiedoelpunten erg goed bij Parma en wordt gehuurd van Internazionale. Naast Tottenham en Monaco heeft ook Fiorentina interesse in het enfant terrible. (Football Direct News)

David Luiz is te goed voor de bank van Chelsea

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
26
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
342
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
14
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties