Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lukaku kan delegatie verwachten voor gesprek

Laatste update:

De zaakwaarnemer van M’Baye Niang herhaalt maar weer eens dat zijn cliënt absoluut niet wil vertrekken bij AC Milan. “Er waren aanbiedingen, maar Niang richt zich volledig op AC Milan. De club heeft veel ambitie en Niang wil deel uitmaken van de plannen. Hij werkt iedere dag keihard om een betere aanvaller te worden. Hopelijk gaat hij binnenkort veel spelen”, aldus Moussa N’Diaye. (Sky Italia)

Juventus stuurt spoedig een delegatie naar Liverpool om eens te gaan praten met Romelu Lukaku. De kampioen van Italië wordt al tijden in verband gebracht met de spits van Everton en Juventus wil nu wel eens weten hoe Lukaku zelf denkt over een transfer. Mocht de Belg interesse hebben, dan wordt het nog een heel karwei om tot overeenstemming te komen met Everton; die club wil namelijk de hoofdprijs op tafel zien. (Tuttosport)

Manager Sam Allardyce van Sunderland mag in januari mogelijk dertig miljoen euro uitgeven en dat is koren op de molen van de coach. De opvolger van Dick Advocaat, die Sunderland moet behoeden voor degradatie, is van plan een deel van het bedrag uit te geven aan James Collins (West Ham United) en Arthur Masuaku (Olympiacos). De focus ligt dus bij de verdediging. (Daily Star)

Bondscoach Didier Deschamps van Frankrijk zwicht niet onder de druk van Aymeric Laporte. Het toptalent van Athletic Club werd opnieuw niet opgeroepen voor de nationale ploeg. Het duurt Laporte allemaal wat lang en hij dreigt voor Spanje te kiezen; hij mag ook voor dat land spelen. “Ik ga iemand niet oproepen omdat hij anders misschien overstapt, ik behandel hem precies als alle andere spelers”, reageert Deschamps. (L’Équipe)

Zou Romelu Lukaku goed bij Juventus passen?

Meer nieuws

Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
0
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
9
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
10
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties