Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

In de wandelgangen (maandag, 1/3)

Laatste update:

Robbie Keane gaat ervan uit dat hij komend seizoen weer bij Tottenham Hotspur in de selectie zit. De aanvaller speelde de afgelopen maanden op huurbasis voor Celtic en deed dat uitstekend. "Maar ik heb een doorlopend contract en keer terug, tenzij iemand mij vertelt dat dat niet het geval zal zijn." Keane, wiens relatie met manager Harry Redknapp niet optimaal was, scoorde in zestien wedstrijden twaalf keer. (Daily Record)

Kris Boyd blijft mogelijk wel in de Schotse Premier League actief. De aanvaller heeft een aflopend contract, tal van aanbiedingen, maar kan zijn verblijf op Ibrox ook met twee seizoenen verlengen. "Aan het einde van de zomer hak ik de knoop door." Boyd maakte zelf 26 goals en is samen met Kenny Miller, die 21 keer scoorde, het meest trefzekere duo van Rangers achter Ally McCoist en Mark Hateley (77) in 1992/93. (Diverse Schotse media)

DaMarcus Beasley vertrekt na dit seizoen in ieder geval zeker bij het protestantse bolwerk. De voormalig PSV'er, in het bezit van een aflopende verbintenis, neemt afscheid via het door trainers verafschuwde medium Twitter. "Ik heb genoten van mijn tijd bij Rangers. Iedereen hartstikke bedankt. Ik zal al die jaren nooit vergeten. Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk in mijn carrière. Ik kijk uit naar de zomer." (Twitter)

Marouane Chamakh wordt zo goed als zeker de eerste nieuwkomer van Arsenal voor komend seizoen. De aanvaller van Girondins Bordeaux heeft een aflopend contract en wees eerder aanbiedingen van Liverpool, Tottenham Hotspur en clubs uit Rusland af. "We moeten wat papierwerk afronden en een deel van de medische keuring moet nog gedaan worden. De overgang is bijna rond", zo verzekerde manager Arsène Wenger. (Diverse Britse media)

Sylvain Wiltord weet van geen ophouden. De aanvaller, die vandaag alweer zijn 36e verjaardag viert, is van plan om ook volgend seizoen op de voetbalvelden actief te zijn. "Maar ik weet nog niet waar. Ik weet niet of ik komend seizoen in de Ligue 1 of Ligue 2 speel." De oud-international staat momenteel bij FC Metz onder contract. Sinds januari speelde hij veertien competitieduels en maakte hij drie doelpunten. (France Football)

Yacine Brahimi is een van de jonge talenten die Real Madrid de laatste maanden met meer dan gemiddelde interesse in de gaten houdt. De twintigjarige middenvelder is eigendom van Stade Rennes en speelt dit seizoen op huurbasis voor tweedeklasser Clermont. Dat doet hij uitstekend. "Ik heb van de interesse gehoord, maar ik ga liever van stap tot stap. Op dit moment is er nog niets concreet", aldus de hoofdrolspeler. (L'Equipe)

Batur Altiparmak heeft zich in het Mestalla gemeld. De zaakwaarnemer van Mehmet Topal praat in de Spaanse voetbaltempel met de clubleiding van Valencia over een eventuele samenwerking met zijn cliënt. De belangstelling van de nummer drie van de Primera División in de speler van Galatasaray is niet nieuw, maar blijkt nu dus serieus te zijn. De defensieve middenvelder werd vorig jaar nog bij Everton genoemd. (Las Provincias)

Opvallend nieuws: Rafinha blijft Schalke 04 trouw. De verdediger leek al sinds de zomer bezig te zijn met een vertrek uit Gelsenkirchen en werd genoemd bij Juventus, Atlético Madrid en Bayern München, maar Rafinha zal zich na zijn vakantie gewoon weer bij Schalke melden. “Wanneer we weer beginnen met trainen, ben ik er bij”, zei de Braziliaan, die niet denkt aan een transfer. (Bild)

Internazionale wordt concreet voor Cesc Fàbregas. Voorzitter Massimo Moratti wil José Mourinho bedanken voor het geweldige seizoen dat de club momenteel beleeft en ziet in de middenvelder van Arsenal het ideale geschenk. Mourinho heeft al vaak laten weten dat hij Fàbregas graag in zijn ploeg zou willen hebben en Moratti zal er nu alles aan gaan doen om dat mogelijk te maken. (La Stampa)

Waar speelt Cesc Fàbregas komend seizoen?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties