Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (maandag, 5/8)

Laatste update:

Arda Turan zal qua klimaat waarschijnlijk het liefst voor Spanje kiezen, maar de Turkse ster kan ook in Engeland terecht. De 24-jarige spelmaker van Galatasaray is namelijk ook de scouts van Liverpool in het oog gesprongen. Zij zien in de international de ideale man achter de spitsen Luis Suárez en Andy Carroll. Arda staat ook op het verlanglijstje van Atlético Madrid, dat echter nog geen contact heeft opgenomen met de speler. (Caught Offside )

Ruud van Nistelrooij keert wellicht terug in de Premier League. De aanvaller van Hamburger SV is over enkele maanden transfervrij en weet nog niet waar hij komend seizoen gaat spelen. De Oranje-international geniet hoe dan ook belangstelling van Sunderland en Stoke City. Van Nistelrooij stond tussen 2001 en 2006 bij Manchester United onder contract en maakte liefst 150 doelpunten. (Daily Mirror )

Bologna-aanvoerder Marco Di Vaio heeft ploeggenoot Emiliano Viviano afgeraden om in te gaan op een aanbieding van Internazionale. De doelman is voor een gedeelte eigendom van i Nerazzurri en kan dus min of meer worden opgeëist door de regerend landskampioen. “In mijn optiek zou dat een foute keuze zijn. Hij is nog jong en moet veel spelen. Dat heb ik hem ook al een paar keer verteld”, aldus Di Vaio. (Corriere dello Sport )

Ondanks interesse van Werder Bremen en Flamengo zal Juan AS Roma trouw blijven. De Braziliaanse stopper heeft nog een contract voor twee seizoenen in de Italiaanse hoofdstad en ziet geen reden om dat niet uit te dienen. “Er is absoluut geen probleem tussen Juan en AS Roma. Voor zover wij weten, ligt zijn toekomst bij deze club”, verklaarde de zaakwaarnemer van de 32-jarige verdediger. (Calcio Mercato )

Het geduld van Philippe Coutinho is op. Het Braziliaanse talent mocht onder Rafael Benítez nog geregeld zijn opwachting maken bij Internazionale, maar sinds de komst van Leonardo lijken zijn kansen verkeken. De achttienjarige aanvaller is het wachten beu en heeft zijn zaakwaarnemer de opdracht gegeven een andere club voor hem te zoeken. Het liefst wil de Zuid-Amerikaan enkele jaartjes op huurbasis elders ervaring opdoen. (Football Italia )

Adriano Galliani heeft Mark van Bommel, Urby Emanuelson en Antonio Cassano indirect een veer in hun achterste gestoken. De vice-voorzitter van AC Milan is bijzonder goed te spreken over de recente transferactiviteiten van zijn club. “Zonder de nieuwe spelers zouden we nu in zo’n comfortabele positie zitten. Afgelopen zomer hebben we goed geïnvesteerd, maar in de winter is dat karwei afgemaakt”, zei hij. (Gazzetta dello Sport )

Matias Ezequiel Schelotto is van zins om ook komend jaar in Catania te voetballen. De geboren Argentijn met een Italiaans paspoort is eigendom van Atalanta Bergamo, dat op het punt staat te promoveren naar de Serie A. Wanneer dat een feit is, kan de club uit het noorden van Italië de 21-jarige middenvelder zo weer opeisen. “Maar ik heb het hier goed naar mijn zin en wil graag blijven”, aldus Schelotto. (Gazzetta dello Sport )

Ruud van Nistelrooij kan nog mee in de Premier League

Meer nieuws

Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
0
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
2
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
27
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
3
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties