Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

In de wandelgangen (maandag, 6/7)

Laatste update:

Felipe Melo is wellicht ook een van de (gevallen) Braziliaanse sterren die naar zijn vaderland terugkeert. De middenvelder van Juventus denkt na over een transfer naar Corinthians, dat na de zware blessure van Adriano en de tegenvallers met Roberto Carlos en Ronaldo weer een grote naam wil aantrekken. Melo heeft in Turijn nimmer zijn hoge prijskaartje van 25 miljoen euro kunnen waarmaken. (La Stampa)

Ibrahim Afellay vindt dat Zakaria Labyad nog niet de overstap naar het buitenland moet maken, maar daar denkt Valencia heel anders over. De club van Hedwiges Maduro had in het verleden al belangstelling voor de piepjonge middenvelder van PSV en zal zich in de zomer wederom bij de Eindhovenaren melden. Het is vrijwel uitgesloten dat PSV medewerking zal verlenen. (Las Provincias)

In de week dat Maarten Stekelenburg en Rui Patricio zich zogenaamd bijna officieel 'Mancunian' mochten noemen, duikt nu nog een naam op: Fernando Muslera. De doelman van Lazio schijnt eveneens heel goede papieren te hebben om met ingang van komend seizoen de erfenis van Edwin van der Sar over te nemen. De doelman uit Uruguay is dit kalenderjaar in totaal twaalf keer bekeken. (Guerin Sportivo)

Sergio Canales is een groot talent, maar bij Real Madrid stagneert zijn ontwikkeling. Streekgenoot Getafe hoopt komend seizoen op huurbasis over de middenvelder te kunnen beschikken, mits men niet afdaalt naar de Segunda División. In Engeland en Italië is er eveneens belangstelling voor de Spaans jeugdinternational, maar dat vindt Real-coach José Mourinho geen goed idee. (El Mundo Deportivo)

Manchester City-huurling Emmanuel Adebayor moet definitief zijn biezen pakken bij Real Madrid. De Spaanse topclub wil zich met oog op komend seizoen versterken met de absolute topscorer van de Europa League, oftewel Radamel Falcao. Alhoewel er uiteenlopende bedragen de ronde doen, bedraagt de transferclausule van de aanvaller van FC Porto dertig miljoen euro. Real biedt voorlopig 25 miljoen euro. (O Jogo)

Een Engelse tiener in Italiaanse dienst; het zou een unicum zijn. Juventus hoopt echter dat Connor Wickham een transfer naar de Serie A ziet zitten. De onlangs pas achttien jaar geworden centrumaanvaller van Ipswich Town lijkt echter andere plannen te hebben. De Engels jeugdinternational verlengde onlangs al zijn contract en wil in de komende jaren de top van het Engelse voetbal bereiken. (The Times)

TSG Hoffenheim heeft een van de meest talentvolle Oostenrijkse voetballers op het oog: Michael Gregoritsch. De veelzijdige aanvaller maakte op 14 april 2010, vier dagen voor zijn zestiende (!) verjaardag, zijn debuut in het hoogste keurkorps van SV Kapfenberg. Gregoritsch heeft zich bij de Bundesliga-club nog niet opgewerkt tot basiskracht, maar de teller staat wel op twintig wedstrijden en drie treffers. (Kicker)

Zakaria Labyad is klaar voor een stap naar het buitenland

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
1
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
3
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
1
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
24
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties