Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

In de wandelgangen (maandag, 2/10)

Laatste update:

Er is inmiddels al zoveel belangstelling voor de voetbalregels, dat het veilinghuis overweegt om de biedingen te laten beginnen bij 1,4 miljoen euro. Dat startbedrag zal waarschijnlijk razendsnel geboden worden en hoe ver de som oploopt, lijkt vooral afhankelijk van de Qatari. De originele publicatie bevat niet meer dan elf regels, die destijds in met name kringen van stand werd toegepast. (Reuters)

Juan Mata prijst zich gelukkig dat hij even niet in Spanje is. Daar wordt hij namelijk omgeven door geruchten en verslaggevers, terwijl hij in Denemarken in alle rust met voetbal bezig kan zijn. De getalenteerde vleugelspeler van Valencia neemt met Spanje Onder-21 deel aan het EK Onder-21. “Ik heb veel moeite gedaan om hier te zijn. Hoewel ik de oudste ben, is dit zeker geen stap omlaag”, aldus Mata. (AS)

Eric Hellemons zal met RBC Roosendaal afzakken naar de Hoofdklasse. Na lang wachten kreeg de trainer onlangs het goede nieuws te horen dat hij geslaagd was voor de cursus Coach Betaald Voetbal. RBC werd echter failliet verklaard en moet daardoor op een laag niveau een doorstart maken. Hellemons heeft besloten de club trouw te blijven. Hij moet vóór 15 juni een selectie rond hebben. (Voetbal International )

Met het liefdesleven van Alexandre Pato zit het wel snor. De beweeglijke aanvaller van AC Milan is al enige tijd een koppel met Barbara Berlusconi, de bevallige dochter van clubeigenaar Silvio. Het tweetal vermaakt zich momenteel prima in Rio de Janeiro. Toen de Braziliaanse pers lucht kreeg van hun bezoek, maakten beiden zich snel uit de voeten om even te ontkomen aan de hectiek die hun relatie brengt. (Globoesporte)

Rolando pakte de afgelopen maanden grote prijzen met FC Porto en voelt dat hij klaar is voor de stap naar het buitenland. Na zeven jaar in eigen land hoopt de verdediger naar Italië te gaan. Althans, dat zegt zaakwaarnemer Giuseppe Tirri. “Als AS Roma aan zijn voorwaarden wil voldoen, ziet Rolando die club zeker zitten.” Porto vraagt vijftien miljoen euro en geen cent minder voor haar international. (TeleRadioStereo)

Sunderland ontvangt dik twintig miljoen euro voor Jordan Henderson en gebruikt vijf procent van dat geld voor zijn opvolger. Die komt uit Zuid-Korea en luistert naar de naam Wong-Don Ji. Ji geldt in eigen land als een groot talent en is een belangrijke speler geworden bij Chunnam Dragons. De tienvoudig international (zes goals) kost niet meer dan één miljoen euro. De rest van het geld pot Sunderland wellicht op. (Korea Times)

Villarreal heeft bij nader inzien besloten Marcos Senna tóch voor de club te behouden. El Submarino Amarillo was van plan afscheid te nemen van de tot Spanjaard genaturaliseerde Braziliaan, maar komt daarop terug. “De economische situatie is belangrijk, maar we gaan wel proberen alsnog een akkoord te bereiken en hem te laten blijven”, belooft voorzitter Fernando Roig van Villarreal. (Marca)

Als FC Porto de sterkhouders weet te behouden, kan het komend seizoen de Champions League winnen

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
1
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
10
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties