Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (maandag, 4/10)

Laatste update:

Carlos Goncalves liet zaterdag weten dat Internazionale de komst van André Villas-Boas kan vergeten, maar daar legt de wereldkampioen zich niet bij neer. Na de afwijzing van Marcelo Bielsa is de huidige coach van FC Porto dé topkandidaat om Leonardo op te volgen en directeur Marco Branca is zondag op het vliegtuig naar Portugal gestapt in een poging om Villas-Boas toch te overtuigen. Wordt vervolgd. (Record)

Mounir El Hamdaoui gaat Ajax zo goed als zeker verlaten. Na Fulham, Tottenham Hotspur en Trabzonspor heeft nu ook Rubin Kazan zich in Amsterdam gemeld voor de Marokkaanse aanvaller. Ajax en de Tartaren zijn al aan het praten en Rubin is bereid vierenhalf miljoen euro te betalen voor de 26-jarige Rotterdammer. Ajax wil echter nog vijf ton meer, maar een akkoord lijkt dicht bij. (Life Sports)

El Hamdaoui wordt in het Tsentralny Stadion mogelijk de opvolger van Gökdeniz Karadeniz. De 31-jarige Turk zegt gelukkig te zijn bij Rubin, maar Galatasaray wil de rappe aanvaller overnemen. De vijftigvoudig Turks international staat nog tot de winter onder contract en moet ongeveer negen miljoen euro kosten. Gökdeniz kwam in 2007 voor 8,7 miljoen over van Trabzonspor. (Tvoi Den)

Málaga blonk tot op heden uit in het binnenhengelen van gearriveerde vedetten, maar de ambitieuze club uit Andalusië heeft wel degelijk ook scouts rondlopen. Zo is het oog gevallen op de jonge Isco, die vorig seizoen zijn debuut mocht maken in de hoofdmacht van Valencia. De negentienjarige aanvaller kan in Málaga echter veel meer gaan verdienen, en zal dus knopen moeten doorhakken. (AS)

Xabi Alonso keert mogelijk terug in de Premier League. De voormalig speler van Liverpool, niet meer weg te denken uit de basiself van Real Madrid, heeft namelijk een aanbod liggen uit Manchester. Sir Alex Ferguson beseft na de verloren Champions League-finale dat zijn selectie een kwaliteitsinjectie nodig heeft en ziet in Alonso een eerste stap in de goede richting. (Cadena Ser)

Het lijkt niet uitgesloten dat Pablo Osvaldo komende zomer de overstap maakt van Espanyol naar Atlético Madrid. De Italiaanse Argentijn moet bij los Colchoneros de opvolger worden van Sergio Agüero, die zich goed als zeker vertrekt. “Het is vleiend als een grote club als Atlético je wilt hebben”, verklaarde de zaakwaarnemer van Osvaldo. “Het zou een mooie stap zijn in zijn carrière.” Osvaldo kost ongeveer vijftien miljoen. (AS)

Martin Jol wil Carlos Kameni na zeven Spaanse jaren overhevelen naar Engeland. De doelman uit Kameroen is al die tijd min of meer onomstreden geweest tussen de palen bij Espanyol, maar wil op zijn 27ste ook wel eens iets anders. Fulham is bereid hem die mogelijkheid te bieden. De Londenaren, waar Jol sinds kort hoofdtrainer is, hebben vier miljoen euro transfergeld klaarliggen. (Marca)

Xabi Alonso zou perfect bij Manchester United passen

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties