Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

In de wandelgangen (maandag, 2/6)

Laatste update:

Iago Falqué was een van de grootste talenten van Barcelona en vertrok op jonge leeftijd naar Juventus. Het wil echter maar niet vlotten met de loopbaan van de 21-jarige middenvelder. Falqué werd uitgeleend aan Bari en Villarreal B en zit nu op huurbasis bij Tottenham Hotspur. Daar komt hij niet aan de bak. Clubs uit de Segunda División als Hércules en Elche hebben inmiddels interesse. (Marca )

Gregory van der Wiel wil in januari vertrekken bij Ajax. De vleugelverdediger zit in een moeilijke periode en werd zondag nog uitgefloten door de eigen fans in de Klassieker tegen Feyenoord. Van der Wiel twijfelde al of het niet tijd zou zijn om van club te veranderen en het gedrag van de fans heeft ervoor gezorgd dat de knoop is doorgehakt. De international sprak onlangs al met een Italiaanse delegatie. (Mediaset )

Radamel Falcao en Thibaut Courtois halen wekelijks een ruime voldoende bij Atlético Madrid, maar ook Koke mag gerust terugkijken op een uitstekend begin van het nieuwe seizoen. Daar denkt Manchester United net zo over. Sir Alex Ferguson is al langer op de hoogte van de capaciteiten van de negentienjarige middenvelder van Spanje Onder-21. Wordt ongetwijfeld vervolgd. (Daily Mail )

Álvaro Vadillo is wellicht wel hét talent van Real Betis, maar door een zware blessure aan zijn knie staat de zeventienjarige buitenspeler een half jaar aan de kant. Scouts van Manchester United en Fiorentina zaten in zijn laatste wedstrijd, uit tegen Real Madrid, op de tribune voor de tiener. Vadillo heeft een transferclausule van slechts drie miljoen euro, maar een transfer lijkt voorlopig niet aan de orde. (AS )

Real Madrid maakt mogelijk dikke winst op Sergio Canales. De middenvelder werd voor zes miljoen euro overgenomen van Racing Santander en zal waarschijnlijk voor het dubbele vertrekken. Valencia, dat de Spaans jeugdinternational momenteel op huurbasis heeft overgenomen, is zeer te spreken over zijn prestaties en overweegt de optie tot koop in het huurcontract al in januari te lichten. (Levante-EMV )

Het moet raar lopen wil Teófilo Gutiérrez vroeg of laat niet in Europa spelen. De aanvaller van Racing de Avellaneda uit Argentinië geniet steeds meer belangstelling. FC Porto en Internazionale volgen de verrichtingen van de Colombiaan nu ook. FC Porto bood al zeven miljoen euro voor Gutiérrez, maar Racing, dat slechts twintig procent van zijn transferrechten bezit, sloeg dat bod af. (Clarín )

De belangstelling uit Qatar voor Marco Cassetti was al bekend, maar nu is ook het meest interessante aan het licht gekomen: de financiën. De verdediger van AS Roma kan in het Midden-Oosten een tweejarig contract tekenen en in totaal 4,4 miljoen euro opstrijken. Het is alleen nog onduidelijk welke club precies interesse heeft in de 34-jarige ploeggenoot van Maarten Stekelenburg. (Corriere dello Sport )

Gregory van der Wiel is toe aan een nieuwe uitdaging

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties