Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Madrilenen nemen contact op met Aubameyang

Laatste update:

Gastón Ramírez kan terugkeren bij ex-club Middlesbrough, maar ook vanuit Turkije is veel interesse. Galatasaray wil een bod uitbrengen op de aanvaller van Southampton (Fanatik)

Atlético Madrid zoekt nog steeds een aanvaller en is uitgekomen bij Pierre-Emerick Aubameyang. De Spaanse topclub heeft contact gezocht met vader Pierre-Francoise en zaakwaarnemer Oscar Damiani. (AS)

Emanuele Giaccherini keert mogelijk toch weer terug in de Premier League, maar niet bij Sunderland. Antonio Conte zou erover nadenken om de international na het EK mee te nemen naar Chelsea. (Mediaset)

Besiktas is op zoek naar versterkingen om geen modderfiguur te slaan in de Champions League. Luís Ibanez, een 27-jarige Argentijnse vleugelverdediger van Rode Ster Belgrado, is een serieuze optie. (Fanatik)

Walter Zenga is niet in beeld om Ronald Koeman op te volgen bij Southampton. De Italiaan werd genoemd bij the Saints, maar het bestuur is niet onder de indruk van het trainers-cv van de oud-doelman. (Sky SportS)

Denk jij dat Pierre-Emerick Aubameyang volgend seizoen voor Borussia Dortmund speelt?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
128

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties