Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man City bereidt bod van 200 miljoen euro voor

Laatste update:

We zijn nog lang niet van Steven Gerrard af. De 32-jarige middenvelder van Liverpool wil de komende seizoenen blijven voetballen en daarna is hij van plan om ergens trainer te worden. “Als ik bedank voor de nationale ploeg wil ik mijn trainerspapieren halen. Ik heb altijd gezegd dat ik ergens manager of coach wil worden als ik goed genoeg ben. Niet alle goede voetballers worden echter goede trainers”, weet Gerrard. (BBC)

Het gerucht dat Cristiano Ronaldo wil vertrekken bij Real Madrid heeft enkele clubs aan het denken gezet. Manchester United denkt dat een terugkeer van de aanvaller op Old Trafford 'onhaalbaar' is, maar stadsgenoot Manchester City deinst er niet voor terug om tweehonderd miljoen euro voor de Portugees neer te tellen. Last but not least: Paris Saint-Germain, dat sinds 2011 liefst 257 miljoen euro heeft uitgegeven, is ook nog geïnteresseerd. (AS)

Ryan Edwards zien we snel terug in de Premier League. De negentienjarige verdediger staat onder contract bij Championship-club Blackburn Rovers, maar op huurbasis voor Rochdale maakt hij grote indruk. Diverse partijen van het hoogste niveau hebben Edwards al diverse malen gescout. De mandekker speelde dit seizoen al zestien wedstrijden in de League Two, maar waarschijnlijk speelt hij snel in de Premier League. (Sky Sports)

Fiorentina is niet van plan om Juan Cuadrado terug te sturen naar Udinese. De Colombiaan wordt gehuurd en Fiorentina gaat een optie lichten, zodat Cuadrado tenminste tot juni 2014 in Florence actief blijft. De helft van de transferrechten blijven wel eigendom van Udinese. “Omdat hij tot juni 2014 bij ons zal blijven heeft het geen zin om het nu al te hebben over wat er daarna gaat gebeuren”, zegt algemeen directeur Daniele Pradè. (Tuttosport)

Volgens Silvio Berlusconi gaat AC Milan in januari de transfermarkt op om een speler van het type Gennaro Gattuso te vinden. “Zo iemand missen we op dit moment bij de club, maar het zal lastig zijn om iemand te vinden die in zijn voetsporen kan treden. Het zal tijd nodig hebben. Nieuwe aankopen in januari? Daarom ben ik hier, laat mij het maar afhandelen”, zegt de veelbesproken voorzitter. (Sky Italia)

Berlusconi verzekert dat trainer Massimiliano Allegri niet hoeft te vrezen voor zijn baan. “Allegri is hier omdat ik vertrouwen in hem heb. Dit is een lastige periode, maar laten we niet vergeten wat we allemaal gewonnen hebben. Milan heeft een prachtige historie en in 26 seizoenen hebben we slechts twee keer afscheid genomen van een coach toen het seizoen bezig was”, zegt de preses. (Sky Italia)

Everton gaat in januari niet de transfermarkt op. Alhoewel David Moyes diverse spelers op het oog heeft, ontbreekt het de club van John Heitinga momenteel aan de middelen om versterkingen naar Goodison Park te lokken. “We willen best, maar de financiële huishouding laat dat op dit moment niet toe.” Zolang the Toffees geen spelers kwijtraken lijkt dat geen probleem: Everton staat momenteel in de subtop van de Premier League. (Sky Sports)

Ik denk dat Cristiano Ronaldo bezig is aan zijn laatste seizoen bij Real Madrid

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties