Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man City doet Liverpool lucratief voorstel

Laatste update:

Nicklas Bendtner kan mogelijk in Londen blijven wonen. De aanvaller heeft geen toekomst bij Arsenal en zal in de zomer vertrekken, maar hij is in beeld bij West Ham United. Sam Allardyce ziet het wel zitten in Bendtner en aangezien de Deen na dit seizoen transfervrij is, kan West Ham wel een gokje wagen. De spits heeft overigens wel behoorlijke salariseisen, zo schijnt het. (Football Direct News)

Manchester City weet best dat Liverpool Luis Suárez niet naar het Etihad Stadium wil laten gaan. The Citizens willen de topscorer van de Premier League echter koste wat het kost hebben en zijn daarom bereid om ver te gaan. Naast een enorm geldbedrag zullen ook Edin Dzeko, Samir Nasri en Gaël Clichy aangeboden worden. Liverpool mag bij een deal met City uit een van deze spelers een versterking kiezen. (Football Direct News)

Alan Shearer maakt in de zomer van 1996 voor twintig miljoen euro de overstap van Blackburn Rovers naar zijn jeugdliefde Newcastle United, waarmee Manchester United net naast de toenmalig topspits greep. Sir Alex Ferguson, toen nog manager op Old Trafford, had eerder te horen gekregen dat de op dat moment zeer gewilde spits vijftig miljoen euro moest kosten. Het management van Blackburn Rovers wilde echter liever zakendoen met Newcastle en verlaagde de transfersom drastisch. (Daily Mail)

Cristiano Galano speelt volgend jaar niet meer in de Serie B, zoveel lijkt zeker. Alhoewel zijn club Bari het matig doet, beleeft de vleugelaanvaller namelijk een prima jaar en dat is ook de scouts van Benfica opgevallen. De Portugese grootmacht heeft al concreet interesse getoond in de 23-jarige Italiaan, maar zal de laatste weken van het seizoen afwachten en dan bepalen of het overgaat tot het doen van een formeel bod. (Record)

Liverpool zal ... gaan met een dergelijk voorstel van Manchester City

Meer nieuws

Arne Slot en Te Kloese hebben mooie woorden over voor vertrekkende Van Persie
0
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Feyenoord-Excelsior en win 5.000!
0
Bosz reageert op omstreden Ibiza-trip PSV: 'Dat heb ik de jongens laten zien'
25
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vitesse krijgt goed nieuws van de KNVB: 'Licht aan het einde van de tunnel'
28
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties