Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man City gaat wereldtransferrecord verbreken

Laatste update:

Het is nog allesbehalve zeker dat Cedric van der Gun bij FC Utrecht zal blijven. De aanvaller kwam dit seizoen mede door een knieblessure weinig in actie en twijfelt over zijn toekomst. "Het is al met al een zeer teleurstellend seizoen, zowel voor mijzelf als voor de ploeg. Ik weet nog niet wat ik wil. Tot aan het einde van de competitie ga ik daarover nadenken, waarbij voor mij de financiën geen rol spelen”, aldus Van der Gun. (De Telegraaf)

Liverpool verlangt een duizelingwekkend transferbedrag voor Luis Suárez, áls het de speler al laat gaan, maar dat is nog altijd niet genoeg om Manchester City buiten de deur te houden. Manuel Pellegrini wil de Uruguayaan koste wat kost hebben en heeft de clubleiding gevraagd om 'alles in het werk te stellen' om de spits te halen. Het is dan ook goed mogelijk dat het wereldtransferrecord komende zomer alweer wordt verbroken. (The Times)

Tomasz Kuszczak wil terug naar de Premier League. De 32-jarige doelman staat onder contract bij Brighton and Hove Albion en zijn verbintenis loopt na het seizoen af. Als Brighton niet promoveert, wil de Pool weg. “Ik weet dat ik het niveau van de Premier League aankan. Mijn zaakwaarnemer is in onderhandeling met een aantal clubs”, zegt de ex-reservedoelman van Manchester United. (Sport)

Lorik Cana moet de nieuwe leider van Red Bull Salzburg worden. De nu dertigjarige Cana werd in het verleden gezien als een enorm talent, maar met clubs als Olympique Marseille, Sunderland, Galatasaray en nu Lazio heeft hij de wereldtop nooit echt gehaald. De Albaniër heeft bij Lazio nog een verbintenis tot medio 2016, maar als er een goed bod komt mag hij vertrekken. (Infoticker)

Denk jij dat Luis Suárez komende zomer een transfer maakt?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties