Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man City kan wens Pellegrini niet betalen

Laatste update:

AS Roma hoopt zich in de zomer te kunnen versterken met twee aanvallers van Bayern München. Xherdan Shaqiri is dit seizoen al vaker wissel- dan basisspeler en datzelfde lot dreigt voor Mario Mandzukic, nu Robert Lewandowski is aangetrokken voor het nieuwe seizoen. Roma wil zowel Shaqiri als Mandzukic naar het Stadio Olimpico halen, maar de vraag is of de Italianen dat kunnen betalen. (Corriere dello Sport)

Geld leek toch geen probleem te zijn voor Manchester City, maar door de regels van Financial Fair Play ligt dat nu toch anders. The Citizens moeten nu wel degelijk op de uitgaven letten en daardoor kan Iker Casillas een transfer naar het Etihad Stadium wel vergeten. Manuel Pellegrini wil de clubicoon van Real Madrid weliswaar graag halen, maar de keeper is door zijn salaris en transfersom te duur. (Football Direct News)

Fernando Muslera kan zijn contract bij Galatasaray verlengen. De 27-jarige doelman heeft een aanbieding ontvangen en kan zijn tot medio 2016 doorlopende verbintenis met 4 seizoenen verlengen. De Turken zijn bereid ‘ver’ te gaan in de onderhandelingen. Op korte termijn gaan club en speler met elkaar in gesprek. Galatasaray wil ook het contract van Ceyhun Gülselam opwaarderen. (Sporx)

Clarence Seedorf staat onder druk bij AC Milan. De trainer zegt dat hij de tijd krijgt in San Siro, maar als i Rossoneri besluiten om de Nederlander na dit seizoen te slachtofferen, wordt hij mogelijk opgevolgd door Leonardo Jardim. De 39-jarige Portugees, die werd geboren in Venezuela, staat momenteel voor de groep van Sporting Portugal. Ook Tottenham Hotspur en Olympique Marseille denken aan Jardim. (A Bola)

Iker Casillas is een verbetering ten opzichte van Joe Hart

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
2
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
2
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
15
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties