Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man City laat aankoop van 18 miljoen transfervrij gaan

Laatste update:

Arsenal heeft een officieel bod uitgebracht op Chris Smalling. De verdediger wordt dit seizoen door Manchester United verhuurd aan AS Roma, dat hem ook graag definitief in wil lijven. (Corriere dello Sport)

Manchester City laat Claudio Bravo aankomende zomer transfervrij vertrekken. De momenteel aan Fortuna Düsseldorf verhuurde Zach Steffen wordt volgend seizoen de back-up van Ederson. (Kicker)

West Bromwich Albion wil Filip Krovinovic behouden als de club erin slaagt om naar de Premier League te promoveren. De middenvelder wordt momenteel nog gehuurd van Benfica. (Daily Mail)

Real Madrid mengt zich in de strijd om Pierre-Emerick Aubameyang. De Koninklijke is bereid om de al aan Arsenal verhuurde Dani Ceballos te betrekken in een deal voor de spits. (Diario Madridista)

De toekomst van Timothy Castagne ligt mogelijk in de Premier League. Leicester City heeft de rechtsback op de korrel en kan zich aankomende zomer bij Atalanta melden. (Sport Foot)

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
14
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
6
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
43
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties