Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man City loopt blauwtje bij gewenste verdediger

Laatste update:

Bojan Krkic leek absoluut niet meer weg te willen uit Spanje, maar het begint er toch op te lijken dat het wel gaat gebeuren. Bojan is onder de indruk van de plannen van de Griekse topclub Olympiacos en hij weet natuurlijk ook dat hij bij die club in de Champions League kan spelen. De geïnteresseerde Spaanse clubs, onder meer Málaga, zijn niet actief in het kampioenenbal. (El Mundo Deportivo)

Raúl Albiol heeft een aanbieding van Manchester City afgeslagen. De 28-jarige centrumverdediger heeft de Engels kampioen aangegeven bij Napoli te willen blijven. Hij maakte vorig jaar zomer voor twaalf miljoen euro de overstap van Real Madrid naar Stadio San Paolo en kwam afgelopen seizoen tot 32 competitiewedstrijden. Albiol, 47-voudig Spaans international, heeft nog een contract tot de zomer van 2017. (Marca)

Internazionale houdt de situatie in Manchester goed in de gaten. De Italianen zijn al langer gecharmeerd van Javier Hernández en hebben vernomen dat Louis van Gaal de komende weken gebruikt om zijn selectie te inventariseren. Mocht blijken dat Chicharito niet goed genoeg wordt bevonden, dan komt hij mogelijk voor een gereduceerd transferbedrag beschikbaar. In dat geval hopen i Nerazzurri toe te slaan. (Infobae)

Het heeft er alle schijn van dat Emiliano Insúa van Atlético Madrid naar Benfica gaat. De linksachter wordt al geruime tijd in verband gebracht met de Portugese grootmacht en volgens broer en zaakwaarnemer Maximiliano Insúa zijn er momenteel gesprekken gaande tussen beide clubs. “Voorzitter Luís Filipe Vieira is in gesprek met Benfica”, klinkt het bevestigend. Overigens speelde Insúa in het verleden nog bij Sporting Portugal. (Record)

Heeft Manchester City achterin nog iemand nodig?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
7
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
16
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
12
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
11
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
28
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties