Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man City meldt zich met 70 miljoen bij Juventus

Laatste update:

Theo Hernandéz wordt gelinkt aan clubs in de Premier League, maar de verdediger wil in LaLiga blijven. Barcelona en Real Madrid hebben belangstelling. (Goal)

Manchester City is bereid om een bod van zeventig miljoen euro uit te brengen op Alex Sandro. Juventus lijkt van zins te zijn om met dat voorstel akkoord te gaan. (Tuttosport)

Jorge Meré kan Sporting Gijón na dit seizoen inruilen voor de Bundesliga. De verdediger werd al gelinkt aan Chelsea en zou nu ook in beeld zijn bij FC Köln en Werder Bremen. (Kicker)

Eric-Maxim Choupo-Moting komt mogelijk in de Süper Lig terecht. De aanvaller van Schalke 04 werd al genoemd bij Engelse clubs en wordt nu ook gevolgd door Besiktas. (HaberTürk)

Andrea Conti is ‘klaar voor een grote club’. Zaakwaarnemer Mario Giuffredi zegt dat hij de interesse in de rechterverdediger van Atalanta derhalve niet vreemd vindt. (Tuttosport)

Vind jij dat Juventus Alex Sandro moet laten vertrekken?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties