Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man City niet onder de indruk van bod uit Serie A

Laatste update:

Niet voor niets heeft Kelechi Nwakali, een van de grootste talenten van Afrika, sinds kort dezelfde zaakwaarnemer als Gareth Bale. De Nigeriaanse ster van het WK voor spelers onder de zeventien jaar wordt in verband gebracht met Arsenal, Chelsea en Udinese. “Er is contact geweest met Arsenal, maar we hebben niets meer gehoord. Er is geen bod uitgebracht”, klinkt het vanuit het kamp van Nwakali. (Metro)

Manchester City is niet van plan om Samir Nasri zonder slag of stoot te laten gaan. Juventus heeft circa dertien miljoen euro geboden, maar met dat bedrag gaat City niet akkoord. De man met een abonnement op de behandeltafel in de medische ruimte werd door de Engelsen aangetrokken voor circa 35 miljoen euro, dus Juventus zal dichter naar dat bedrag moeten kruipen. (The Guardian)

Stephan El Shaarawy vindt het jammer dat hij niet langer in het shirt van AC Milan speelt. “Ik vind het jammer dat de band is verbroken. Het waren fantastische jaren, ondanks mijn blessures en al het andere gedoe rond mijn persoon. Ik vergeet niet dat ik in 2012/13 een fantastisch jaar kende, maar het was tijd voor iets anders. Ik zie dit als een nieuwe start”, zegt de naar AS Monaco vertrokken aanvaller. (La Gazzetta dello Sport)

Aston Villa staat momenteel onderaan in de Premier League, met slechts vijf punten uit dertien wedstrijden. Gabriel Agbonlahor, kind van de club, heeft echter goede hoop op betere tijden: “De nieuwe manager (Rémi Garde, red.) heeft ons duidelijk gemaakt wat hij van ons verwacht en we werken hard op de trainingen om de situatie om te keren”, zegt de aanvaller. Villa speelt zaterdag thuis tegen Watford. (Sky Sports)

Samir Nasri is niet goed genoeg voor Manchester City

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties