Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man City twijfelt nog tussen twee doelmannen

Laatste update:

Stephan El Shaarawy wordt in verband gebracht met een vertrek bij AC Milan, maar de 21-jarige aanvaller mag helemaal niet weg. Althans, dat zegt broer en zaakwaarnemer Manuel El Shaarawy. “Ik heb gehoord dat mijn broer gesproken heeft met voorzitter Aurelio De Laurentiis van Napoli. Dat soort verhalen maakt niemand blij. AC Milan wil niet dat mijn broer vertrekt”, geeft Manuel te kennen. (Radio CRC)

Er zijn nog twee kandidaten over om Joe Hart op te volgen bij Manchester City. Manuel Pellegrini is niet tevreden over zijn eerste keeper en dacht lange tijd aan Víctor Valdés, maar nu die ernstig geblesseerd is geraakt, is hij geen optie meer. City twijfelt nu tussen Iker Casillas van Real Madrid en Samir Handanovic van Internazionale. Als een van deze twee doelmannen wordt aangetrokken, wil Hart vertrekken. (Daily Star)

Ashley Williams neemt in de zomer waarschijnlijk afscheid van Swansea City. De 29-jarige verdediger wordt steevast in verband gebracht met een stap hogerop en ligt nog maar één jaar vast in Wales. Trainer Garry Monk hoopt desondanks dat de Welshman blijft: “Ik wil hem hier zo lang mogelijk houden. Hij is een belangrijke speler en is gelukkig hier. Ik voorzie daarom geen problemen”, aldus Monk. (Diverse Engelse media)

Johan Djourou speelde vorig seizoen bij Hannover 96 en werkte daar samen met Mirko Slomka. De Duitser is nu bij Hamburger SV de trainer van de verdediger uit Zwitserland. “Ik was eerder dit seizoen niet fit. We hebben onder de vorige trainer niet zo hard getraind, we lopen nu meer. De gehele selectie is nu fitter”, sneert Djourou naar Bert van Marwijk. Die Rothosen moeten nog altijd vrezen voor degradatie. (Hamburger Morgenpost)

Manchester City moet een nieuwe keeper halen

Meer nieuws

'Dumfries gaat Inter mogelijk verlaten en ziet move naar Manchester wel zitten'
0
Verminkte PSV-fan kreeg Cobra in de hand gedrukt: 'Dacht dat het een fakkel was'
8
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
26
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
61
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties