Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man City vervangt krachtmens door toptalent

Laatste update:

Anderlecht zou bezoek gehad hebben van een delegatie van Fiorentina, maar dat is volgens de Belgische topclub niet waar. De Italiaanse club zou naar Brussel getrokken zijn om te praten over Dennis Praet. Onzin, aldus de clubleiding van Anderlecht. De twintigjarige Praet, die gezien wordt als een zeer groot talent, werd onlangs ook al in verband gebracht met Borussia Dortmund. (La Nazione)

Manchester City is van plan het ene krachtmens te vervangen door het andere krachtmens. The Citizens willen Paul Pogba naar het Etihad Stadium halen, maar voor dat gebeurt zal Yaya Touré moeten vertrekken. De Ivoriaan heeft aan belangstelling in ieder geval geen gebrek. Paris Saint-Germain, dat overigens ook interesse heeft in Pogba, wil Touré dolgraag overnemen. (Daily Mail)

Reece Oxford, nog maar vijftien jaar oud, wordt gezien als het grootste verdedigende talent van Engeland. De aanvoerder van Engeland Onder-17 speelt nu nog in de jeugd van West Ham United, maar dat duurt vermoedelijk niet lang meer. De mandekker werd al genoemd bij Arsenal en Chelsea en nu heeft ook Manchester United zich gemeld bij West Ham. The Hammersdoen er uiteraard alles aan om een transfer te blokkeren. (Daily Mail)

Morgan Schneiderlin wilde in de zomer per se vertrekken bij Southampton, maar hij is gebleven en ziet nu dat het wel alleszins meevalt met de terugval van de club. Schneiderlin was bang dat het door het vertrek van tal van topspelers een lastig seizoen zou worden, maar the Saints doen bovenin mee. De denkwijze van de Fransman is compleet omgeslagen: mogelijk tekent hij spoedig een nieuw contract. (Daily Mirror)

Paul Pogba is beter dan Yaya Touré

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties