Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man City wacht af en speelt Barcelona in de kaart

Laatste update:

Juan Camilo Zuñiga kan Napoli na zes seizoenen inruilen voor een avontuur in Londen. De Colombiaanse vleugelspeler, die zowel op links als op rechts uit de voeten kan, staat namelijk in de belangstelling van Tottenham Hotspur. Zuniga kwam in de afgelopen twee seizoenen niet veel aan spelen toe en staat daarom wel open voor iets nieuws. Tottenham wil naast Zuniga ook José Callejon kopen van Napoli. (The Sun)

Manchester City heeft zeker belangstelling voor Paul Pogba, maar zal de middenvelder deze zomer niet halen. De Engelsen vinden de vraagprijs van Juventus veel te hoog en hebben de indruk dat de Oude Dame Pogba gewoon niet wil verkopen, nu Carlos Tévez en Andrea Pirlo al zijn vertrokken. City is bereid om te wachten, tot januari of de zomer van 2016, maar dan mag Barcelona ook weer spelers kopen. (Daily Star)

Valencia betaalde onlangs nog de afgesproken 27 miljoen euro aan Manchester City voor Álvaro Negredo, maar daar heeft de club nu al spijt van. De spits kende een ongelukkig jaar in het Mestalla en mag in principe vertrekken. Hij is zelfs al aangeboden bij zijn ex-club Sevilla, maar er dient zich nog een andere oplossing aan: Fiorentina wil Negredo hebben als vervanger van Mario Gómez. Wordt dus vervolgd. (Estadio Deportivo)

Louis van Gaal heeft toegegeven dat hij een fout heeft gemaakt door Ángel Di María te halen. De aanvaller werd voor 75 miljoen euro overgenomen van Real Madrid en staat op het punt om naar Paris Saint-Germain te verkassen. “Natuurlijk kan de club hem behouden, maar de manager heeft te weinig vertrouwen in de speler. Di María moet zijn houding aanpassen om zich te conformeren aan de filosofie”, verklaart een ingewijde. (Daily Mirror)

Bij welke club past Paul Pogba beter?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
6
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties