Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man City weet reeds wie Pellegrini moet opvolgen

Laatste update:

Arsène Wenger weet het nu zeker: hij heeft meer body op het middenveld nodig. De 1-3 nederlaag tegen AS Monaco is hard aangekomen en sterkt de manager van Arsenal in de gedachten dat hij van koers moet veranderen. De oplossing ligt mogelijk in Duitsland: Christoph Kramer en Lars Bender zijn in beeld om naar het Emirates te komen. De twee staan onder contract bij Bayer Leverkusen, al wordt Kramer dit seizoen verhuurd aan Borussia Mönchengladbach. (Daily Mail)

Manuel Pellegrini heeft nog twee kansen om zijn baan te behouden. De Chileen staat onder druk, maar kan zijn hachje redden door de Premier League óf de Champions League te winnen. Dat laatste lijkt na de thuisnederlaag tegen Barcelona al nagenoeg onmogelijk, terwijl de achterstand op Chelsea in de competitie vijf punten bedraagt. Faalt Pellegrini, dan moet Josep Guardiola hem komende zomer aflossen. (The Sun)

Alex Song wil in Engeland blijven, maar het liefst niet als speler van West Ham United. Na een goede eerste seizoenshelft van the Hammers dacht de middenvelder daar anders over, maar inmiddels is het elftal van Sam Allardyce begonnen aan een vrije val. De Kameroener wil dan ook iets beters en denkt aan Liverpool of Manchester City. Grote vraag is of die clubs op de ex-speler van Arsenal en Barcelona zitten te wachten. (Daily Mail)

Hij is 34 jaar en daarmee in de late herfst van zijn carrière, maar Dimitar Berbatov denkt nog wel even mee te kunnen. De Bulgaarse aanvaller presteert uitstekend in het shirt van AS Monaco, waar zijn contract over vier maanden afloopt. Stiekem hoopt de baltovenaar dat een club uit Engeland bereid is om hem nog voor één of twee jaar vast te leggen; Berbatov wil zijn carrière namelijk graag in de Premier League beëindigen. (Daily Mail)

Is Manuel Pellegrini een goede manager voor Manchester City?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties