Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man City wil Barcelona afschrikken met nieuw contract

Laatste update:

AS Roma heeft bij Manchester United het verzoek neergelegd om de huurdeal van Chris Smalling met een seizoen te verlengen. De situatie rondom de verdediger, wiens transferwaarde wordt geschat op twintig miljoen euro, wordt nauwlettend gevolgd door Juventus, Everton en Tottenham Hotspur. (London Evening Standard)

Manchester City praat met Eric García over een nieuw meerjarig contract. The Citizens willen voorkomen dat de jonge centrumverdediger tussentijds wordt weggehaald door Barcelona. (Daily Mail)

Mikel Arteta wil Arsenal enkele aankopen bezorgen, maar heeft wel eerst budget nodig. De Spaanse manager overweegt in dat kader om de vorig jaar van Celtic overgenomen Kieran Tierney te verkopen aan het geïnteresseerde Leicester City. (Daily Express)

Juventus wil Bryan Cristante deze zomer overnemen van AS Roma en is tevens bereid om Rolando Mandragora in de deal te betrekken. De middenvelder speelt nu nog voor Udinese, maar La Vecchia Signora heeft de eerste optie om hem terug te halen. (La Repubblica)

Manchester United is van plan de stormachtige ontwikkeling van Brandon Williams te belonen met een nieuw lucratief contract. De linksback tekende in oktober vorig jaar nog zijn eerste profcontract op Old Trafford. (The Athletic)

Denk jij dat Eric García in de toekomst uit gaat groeien tot vaste waarde bij Manchester City?

Meer nieuws

Twee voormalig Eredivisie-spelers helpen Hellas Verona aan knap punt tegen Inter
0
Van Hanegem ergert zich om heldere reden nu al aan Ajax-trainer Farioli
12
Chaos bij Stadion Galgenwaard: supporters gooien met stenen en fietsen naar ME
43
Mats Hummels kan bij liefst drie Europese topclubs tekenen in de zomer
5
Jeremiah St. Juste vertolkt absolute hoofdrol in Portugese bekerfinale
1
Harde kern FC Utrecht bestormt veld: spelers Go Ahead sprinten voor hun leven
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties