Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man City wil kwartet niet naar Real Madrid laten gaan

Laatste update:

Chelsea is niet van plan om Álvaro Morata en Tiemoué Bakayoko te verkopen. Alleen als de spelers er zelf om vragen, mogen zij vertrekken van Stamford Bridge. (The Telegraph)

Real Madrid hoopt naar verluidt door enkele spelers uit het kwartet Leroy Sané, Kevin De Bruyne, Raheem Sterling en John Stones over te nemen uitgebreid bij Manchester City te kunnen winkelen. De Engelse landskampioen is echter niet van plan om belangrijke krachten van de hand te doen. (Manchester Evening News)

Héctor Bellerín lijkt bij Arsenal te willen blijven. De verdediger heeft naar verluidt zijn ploeggenoten verteld dat hij volgend seizoen met het nummer 2 op de rug wil spelen. (The Sun)

Carlo Ancelotti lijkt de nieuwe bondscoach van Italië te gaan worden. De trainer wilde eigenlijk in de Premier League aan de slag, maar Arsenal en Chelsea toonden geen interesse. (Daily Star)

Yoann Gourcuff heeft zijn zinnen gezet op een avontuur in Qatar. Als daar niets van terecht komt, is de 31-jarige middenvelder van Stade Rennes bereid om een punt achter zijn loopbaan te zetten. (Ouest France)

Wie lijkt jou het meest haalbaar voor Real Madrid?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
4
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
52
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties