Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man United aast op vleugelflitser concurrent

Laatste update:

AC Milan-legende Alessandro Costacurta verwacht dat Antonio Conte het lastig gaat krijgen als hoofdtrainer van Chelsea. “Ik voorzie moeilijkheden, omdat de Engelse mentaliteit niet geschikt is voor een manager die zo goed op de details let. Zelfs Claudio Ranieri zei dat je in Engeland op veel meer dingen moet letten. Ik denk echt dat Conte het lastig gaat krijgen”, zegt Costacurta. (Omnisport)

Alex Oxlade-Chamberlain is op de radar van Manchester United verschenen. De 22-jarige vleugelspeler wordt gezien als groot talent, maar het is hem nog niet gelukt om een grote doorbraak te forceren bij Arsenal. Manchester United houdt voorzichtig rekening met een vertrek van Memphis Depay, die genoemd wordt bij Liverpool. Als Depay vertrekt, moet Oxlade-Chamberlain naar Old Trafford gehaald worden. (ESPN)

Gökhan Gönül gaat niet weg bij Fenerbahçe. De rechstachter wordt in verband gebracht met onder meer concurrent en koploper Besiktas: “Ik ga nergens heen en ga in ieder geval als eerste met mijn huidige club om de tafel”, aldus de 31-jarige Turk, die al meer 330 wedstrijden in het eerste elftal van De Gele Kanaries speelde. De 55-voudig international heeft in Istanbul een aflopend contract. (Lig TV)

David Moyes zou de topkandidaat zijn om Ronny Deila op te volgen bij Celtic, maar de manager geeft de voorkeur aan een terugkeer bij Everton. De 53-jarige Schot weet dat Roberto Martinez onder druk staat op Goodison Park en mogelijk aan het einde van het seizoen wordt ontslagen. Moyes werd in november weggestuurd bij Real Sociedad en werkte tussen maart 2002 en juni 2013 al bij Everton. (The Sun)

Alex Oxlade-Chamberlain is goed genoeg voor de top

Meer nieuws

Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
13
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
6
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
6
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
9
Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
13

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties