Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man United brengt verhoogd bod uit op Zweed

Laatste update:

Lukasz Teodorczyk is dit seizoen op dreef voor Anderlecht en dat is ook in Zuid-Spanje opgevallen. Sevilla wil de aanvaller van zijn eigenlijke werkgever Dynamo Kiev overnemen. (Mundo Deportivo)

Manchester United heeft vorderingen gemaakt inzake de komst van Victor Lindelöf. José Mourinho wil de verdediger graag hebben en de Premier League-club heeft een verhoogd bod bij Benfica neergelegd. (A Bola)

Joe Hart spreekt enkele uitlatingen van David Moyes tegen. Volgens de doelman was hij degene die een streep door een overgang naar Sunderland zette en niet de manager van 'the Black Cats'. (The Independent)

Rachid Ghezzal kan zijn loopbaan vanaf januari in Madrid vervolgen. De aanvallende middenvelder, die een aflopend contract met Olympique Lyon heeft, geniet concrete interesse van Atlético Madrid. (AS)

Internazionale wil in januari echt werk gaan maken van de komst van Domenico Criscito. De verdediger van Zenit Sint-Petersburg, die een contract tot medio 20198 heeft, werd al diverse malen aan de Milanezen gelinkt. (Sky)

Is Victor Lindelöf goed genoeg voor Manchester United?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
31
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties