Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man United legt last minute-bod neer bij Watford

Laatste update:

Jermain Defoe is opnieuw in beeld bij Bournemouth. De promovendus wil de verloren zoon al langere tijd terughalen, maar leek daar niet meer in te gaan slagen. The Cherries hopen echter voor het verstrijken van de transferdeadline alsnog een deal te smeden met Sunderland. Manager Sam Allardyce van the Black Cats zou de routinier zelfs al hebben toegezegd dat hij mag vertrekken. (The Sun)

Louis van Gaal heeft de hoop op de komst van een nieuwe spits nog niet opgegeven. De trainer van Manchester United schijnt zijn voorhoede deze transferperiode nog te willen versterken en Odion Ighalo is naar verluidt degene die voor de doelpunten moet gaan zorgen op Old Trafford. De spits van Watford werd al eerder met the Mancunians in verband gebracht en de kans is aanwezig dat er een concreet bod komt. (Bleacher Report)

Volgens algemeen directeur Karl-Heinz Rummenigge is Bayern uitgewinkeld, maar dat valt nog te bezien. Josep Guardiola zit door blessures bij Jerome Boateng, Medhi Benatia en Javi Martínez dun in zijn achterhoedespelers en wil er een versterking bij. Serdar Tasci is serieus in beeld: de 28-jarige stopper van Spartak Moskou moet voor een leensom van 2,5 miljoen euro tijdelijk naar de Allianz Arena komen. (BILD)

De samenwerking tussen Lazio en Ravel Morrison is volledig mislukt en de Italianen doen er alles aan om de jongeling te lozen. De 22-jarige spelmaker, die in de zomer transfervrij binnenkwam, is aangeboden bij diverse clubs in de Premier League, maar vooralsnog zonder concreet resultaat. Swansea City denkt wel serierus na over de komst van Morrison, maar hapt nog niet toe. (La Gazzetta dello Sport)

Zou Odion Ighalo een zinvolle last minute-aankoop zijn?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties