Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man United reserveert bizar bedrag voor Real-duo

Laatste update:

Twee grote Engelse clubs vechten een verbeten strijd uit om een verdediger van Juventus. Angelo Ogbonna heeft in Turijn nooit echt kunnen laten zien waarom de Italiaans kampioen hem medio 2013 zo graag wilde overnemen van buurman Torino, maar Liverpool en Tottenham Hotspur zien het nog steeds zitten in de international. Juve is bereid Ogbonna te laten gaan en wacht af wie de hoogste bieder wordt. (ESPN)

Manchester United smeet vorig jaar met geld alsof het niks was, maar gaat komende zomer pas echt goed los. De club is namelijk bereid zowel Gareth Bale als Cristiano Ronaldo over te nemen van Real Madrid. The Red Devils hebben voor die megacoup een bedrag van 220 miljoen euro opzijgezet en hopen nu op goedkeuring van Real-voorzitter Florentino Pérez. Beide spelers staan in ieder geval open voor een vertrek uit Madrid. (Metro)

Yaya Touré is meer dan welkom in Milaan. Zijn verstandhouding met het bestuur van Manchester City is misschien wat vertroebeld, maar bij Internazionale wordt hij in de zomer met open armen ontvangen. Dat wil zeggen, als hij besluit te komen. 'Ik ben bereid zelf naar Manchester te gaan en hem op te halen", zegt Andrea Ranocchia. "Hij is sterk, een winnaar en een kampioen. Die zien we hier graag", aldus de stopper. (La Gazzetta dello Sport)

Na drie jaar bij Besiktas komt er mogelijk een vervolg van het Turkse avontuur van Ricardo Quaresma. De behendige buitenspeler van FC Porto staat op de verlanglijst van Bursaspor, dat ongeveer vijf miljoen euro moet aftikken om het huidige contract van de international af te kopen. Quaresma speelt in Porto vrijwel nooit de volle negentig minuten en staat daarom niet onwelwillend tegenover een vertrek. (Fanatik)

Aan welke speler zou Manchester United meer hebben?

Meer nieuws

Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
3
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
8
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
39
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
24
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties