Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man United wil clubrecord alweer gaan breken

Laatste update:

AC Milan zit al geruime tijd achter Federico Marchetti aan en weet hoe Lazio overtuigd kan worden. I Rossoneri gaan de hoofdstedelingen de helft van de eigendomsrechten van rechtsachter Ignazio Abate aanbieden. De 27-jarige Italiaan staat overigens ook in de belangstelling van Zenit Sint-Petersburg en VfL Wolfsburg. De 31-jarige Marchetti moet na dit seizoen oudgediende Christian Abbiati opvolgen. (Il Messaggero)

Manchester United brak in januari zijn transferrecord voor de komst van Juan Mata en wil in de zomer opnieuw zijn clubrecord gaan breken. David Moyes is er heilig van overtuigd dat Toni Kroos de man is die United nodig heeft en hoopt dat 48,5 miljoen euro voldoende zal zijn om Bayern München te overtuigen. Je leest het goed: 48,5 miljoen, voor een speler met nog een eenjarig contract. Belachelijk. (Daily Mirror)

Chelsea wil zich versterken met Diego Costa en dus moet er ruimte gemaakt worden in de voorhoede. Voor Romelu Lukaku is sowieso geen plaats en Chelsea hoopt de aanvaller in de deal voor Diego Costa te betrekken, maar het is maar de vraag of Atlético Madrid dat ook wil. Wanneer de Spanjaarden niets voelen voor de komst van de Belg, mag Lukaku van Chelsea naar Tottenham Hotspur vertrekken. (Daily Mail)

Txiki Begiristain is lovend over Manuel Pellegrini. De manager van Manchester City haalt immers het beste uit Edin Dzeko; de Bosnische aanvaller was dit seizoen al goed voor twintig officiële doelpunten. “Ik kwam hier een jaar en drie maanden geleden en zie nu een heel andere Dzeko dan destijds. Ik heb altijd gezegd dat hij het talent heeft, maar hij geniet nu het vertrouwen van de trainer”, zegt Begiristain, de sportief directeur bij City. (Daily Mail)

Met Toni Kroos erbij zou Manchester United een zeer sterk middenveld hebben

Meer nieuws

VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
7
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
19
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
19
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
23
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties