Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man United wil profiteren van situatie bij Barcelona

Laatste update:

Alex Teixeira hoopt dat hij in de toekomst alsnog bij Liverpool terechtkomt. De aanvallende middenvelder van Shakhtar Donetsk stond in januari in de belangstelling van de Engelse topclub, maar verkaste naar Jiangsu Suning. Volgens zijn vriend en Fenerbahçe-middenvelder Souza ambieert de Braziliaan echter nog altijd een transfer naar Anfield. “Hij droomt ook nu nog van de Premier League”, laat Souza weten. (Esporte Interativo)

Manchester United denkt te kunnen profiteren van de ontwikkelingen bij Barcelona. Marc Bartra speelt amper bij de Catalaanse grootmacht en de verwachting is dat de verdediger daarom voor twaalf miljoen euro mag vertrekken komende zomer. Dat bedrag hebben the Mancunians graag over voor Bartra en José Mourinho, de beoogde opvolger van trainer Louis van Gaal, zou aandringen op de komst van de stopper. (Daily Mail)

Chelsea en Southampton zitten achter een groot talent van Sheffield Wednesday aan. De zeventienjarige George Hirst heeft zich in de kijker gespeeld bij de twee Premier League-clubs, terwijl ook West Ham United en Newcastle United interesse hebben in de veelbelovende spits. De international van England Onder-17 is de zoon van David Hirst, de 48-jarige clubicoon van the Owls die ruim honderd competitiegoals maakte. (Daily Mail)

Emmanuel Eboué hoort binnenkort of hij een contract kan tekenen bij Sunderland. De voormalig verdediger van onder meer Arsenal zit sinds zijn vertrek bij Galatasaray zonder club en traint al een tijdje mee bij de club van Sam Allardyce. “Volgende week nemen we een beslissing. We gaan een oefenwedstrijd achter gesloten deuren spelen en dan hakken we een knoop door”, aldus de manager. (Sunderland Echo)

Is Marc Bartra goed genoeg voor Manchester United?

Meer nieuws

Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
0
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
14
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
53
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties