Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man United wil uitblinker van sc Heerenveen

Laatste update:

De technisch directeur van Internazionale zat dinsdag op de tribune op Stamford Bridge. Tijdens het Champions League-duel tussen Chelsea en Galatasaray was Piero Ausilio aanwezig om Fernando Torres met eigen ogen te bekijken. De Spaanse spits zat op de bank maar mocht, tot opluchting van de Italiaan, toch nog een paar minuten invallen. Of Ausilio een goede indruk heeft gekregen van Torres is evenwel de vraag. (Daily Mail)

De Nederlandse topclubs kunnen de komst van Hakim Ziyech waarschijnlijk op hun buik schrijven. De aanvallende middenvelder van sc Heerenveen lijkt komende zomer te vertrekken uit Friesland en het is duidelijk dat Ajax, PSV en Feyenoord de 21-jarige spelverdeler graag zouden inlijven. Nu ook Manchester United interesse heeft getoond in Ziyech is de kans echter groot dat de begaafde linkspoot naar Engeland gaat. (Daily Mail)

VfL Wolfsburg werd in 2009 kampioen van Duitsland en wil weer terug naar de top. Dat is niet mogelijk zonder te investeren en daar is de clubleiding zich van bewust; komende zomer kunnen die Wölfe dan ook verwacht worden op de transfermarkt. Er mag in totaal zestig miljoen euro besteed worden en Hoffenheims Roberto Firmino en FSV Mainz 05-spits Eric Maxim Choupo-Moting staan op de verlanglijst. (BILD)

Brendan Rodgers blijft voorzichtig, maar hij is van plan om toppers naar Anfield te halen. De trainer van Liverpool benadrukt wel direct dat hij niet kan beloven dat versterkingen leiden tot betere prestaties. “Geld zegt niet alles, clubs kunnen miljarden investeren en dan nog geeft dat geen garanties. We gaan op zoek naar topspelers, maar dan zijn we er nog niet. Visie is het belangrijkste”, stelt Rodgers. (Sky Sports)

Kan Hakim Ziyech het niveau van Manchester United nu al aan?

Meer nieuws

Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
7
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
19
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
8
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
26
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties