Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man United wil weggestuurde middenvelder terug

Laatste update:

Er wordt druk gespeculeerd over een vertrek van Radja Nainggolan en Miralem Pjanic bij AS Roma, maar volgens de Italiaanse club is daar geen sprake van. Directeur Walter Sabatini stelt dat de twee sterspelers ook komend jaar actief zullen zijn in het Stadio Olimpico. “Radja wil blijven. Of beter gezegd, ze willen allebei blijven”, beweert hij. (La Gazzetta dello Sport)

Danny Drinkwater staat mogelijk voor een spectaculaire comeback. De middenvelder van Leicester City mocht in 2012 vertrekken bij Manchester United, maar hij heeft zich waanzinnig gerevancheerd. Drinkwater was een belangrijke schakel binnen de kampioensploeg van the Foxes en mag zich inmiddels ook international noemen. United wil hem nu terughalen. (La Gazzetta dello Sport)

Zenit Sint-Petersburg hoopt Nicolae Stanciu over te nemen van Steaua Boekarest. De club uit Rusland heeft naar verluidt een bod van tien miljoen euro uitgebracht op de 22-jarige aanvallende middenvelder en de kans is groot dat Steaua daarmee akkoord gaat. FK Krasnodar bracht eerder nog een bod van drie miljoen uit en ook AC Milan schijnt belangstelling te hebben voor Stanciu. (DigiSport)

Iker Casillas gaat FC Porto niet verlaten. De doelman heeft dit seizoen al de nodige blunders gemaakt en zou in de zomer mogen vertrekken, maar hij gaat in ieder geval niet naar Miami FC. “Ik ga duidelijk niet naar Miami. Ik ben gelukkig hier en iedereen heeft mij hier van harte welkom geheten”, aldus de 34-jarige Spanjaard, wiens contract waarschijnlijk binnenkort tot medio 2019 verlengd gaat worden. (AS)

Danny Drinkwater zou een aanwinst zijn voor Manchester United

Meer nieuws

Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
0
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
1
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
1
Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
14
Noa Lang wil show stelen bij feest PSV en neemt voorschot op volgende landstitel
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties