Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man Utd is bereid om clubrecord te breken

Laatste update:

De toekomst van Henrique Hilário bij Chelsea hangt af van twee piepjonge keepers. Chelsea heeft Petr Cech als eerste keeper en de van Fulham overgenomen Mark Schwarzer als tweede doelman. Coach José Mourinho wil eerst weten of Jamal Blackman of Sam Walker goed genoeg is voor de positie van derde keeper, alvorens de 37-jarige Hilário een nieuw contractvoorstel te doen. (Daily Mail)

Manchester United is bereid om het clubrecord te breken voor de komst van Cesc Fàbregas. Een eerste bod van bijna 30 miljoen euro op de middenvelder werd afgewezen door Barcelona, maar United zal het bod nu verhogen tot 35,5 miljoen euro. Dat is een half miljoen meer dan wat the Mancunians aan Tottenham Hotspur betaalden voor Dimitar Berbatov. Hij is nog altijd de duurste aankoop uit de clubgeschiedenis van United. (Daily Mirror)

Ze zijn allebei jong, Braziliaans international, geweldige dribbelaars en behoorlijk prijzig. Lucas Moura wil echter niet vergeleken worden met Neymar: 'Het is moeilijk om ons te vergelijken, aangezien we in andere teams spelen en andere carrières hebben. Ik kan alleen zeggen dat Neymar altijd een vriend en een voorbeeld voor mij is geweest", zegt de aanvaller van Paris Saint-Germain over de aanwinst van Barcelona. (Bola de Vez)

Sol Campbell speelde tussen 2001 en 2006 en later nog in het seizoen 2009/10 voor Arsenal. De verdediger eindigde als vijftiende in de verkiezing 'Gunners' Greatest 50 Players' en hoopt in de toekomst ooit hoofdtrainer te worden bij Arsenal: "Hij zal sowieso stage gaan lopen bij Arsenal en in het verleden was er sprake van een perfecte samenwerking. Waarom zou dat niet opnieuw kunnen?", vraagt zaakwaarnemer Sky Andrew zich af. (Metro)

Barcelona moet een bod van 35,5 miljoen euro op Cesc Fàbregas accepteren

Meer nieuws

De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
17
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
9
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
7
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties