Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man Utd krijgt compleet Nederlandse defensie

Laatste update:

Mitchell van der Gaag gaat mogelijk weer als trainer aan de slag in Portugal. De oud-verdediger van onder meer PSV en FC Utrecht werkte al bij Marítimo en Belenenses, en na de zomerstop zou de 42-jarige Nederlander voor de groep kunnen staan bij Farense. Die club staat momenteel tiende op het tweede niveau van Portugal, maar voorzitter António Barao is ervan overtuigd dat Van der Gaag voor succes gaat zorgen. (A Bola)

Manchester United heeft volgend seizoen misschien wel een volledig Nederlandse achterhoede. Louis van Gaal is de voornaamste kandidaat om de nieuwe trainer te worden op Old Trafford en de Nederlandse oefenmeester zou liefst vijf landgenoten mee willen nemen; naast AS Roma-middenvelder Kevin Strootman gaat het om Ajacied Daley Blind en de Feyenoorders Daryl Janmaat, Stefan de Vrij en Bruno Martins Indi. (talkSPORT)

Borussia Dortmund weet wat het moet betalen voor Ciro Immobile. BVB zou in de 23-jarige aanvaller van Torino de gewenste opvolger voor Robert Lewandowski zien en de club uit Turijn vraagt 25 miljoen euro voor de Italiaans international. Il baby bomber scoorde dit seizoen al 21 keer en is voor de helft eigendom van Juventus. Immobile zei onlangs graag naar de Bundesliga over te willen stappen. (Sky Italia)

Immobile is niet de enige spits op de kandidatenlijst van Dortmund. De nummer twee van de Bundesliga zit namelijk ook achter João Alves de Assis Silva, kortweg Jô, aan. De 27-jarige Braziliaan heeft bij Atlético Mineiro nog maar een contract tot volgend jaar zomer en mag voor circa 6,5 miljoen euro vertrekken. Volgens de journalist Flábio Dal Pizzol is de deal overigens al rond. Jô gaat waarschijnlijk mee naar het WK. (O Tempo)

Aan wie zou Manchester United het meest hebben?

Meer nieuws

Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
2
Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
3
Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
2
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
7
FC Twente deelt nieuw contract uit: 'We zijn onder de indruk'
3
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties