Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Man van 48 miljoen euro' blijft liever in Italië

Laatste update:

Leonardo Uloa is zijn situatie bij Leicester City helemaal zat. De Argentijn is van plan om binnen 24 uur een transferverzoek in te dienen. (Daily Mirror)

Nikola Kalinic blijft voorlopig bij Fiorentina. Tianjin Quanjian had 48 miljoen euro over voor de Kroatische aanvaller, maar hij wil liever in Florence blijven spelen. (Sportske Novosti)

Diego Simeone laat weten dat hij niet van plan is om Antoine Griezmann ten koste van alles tegen te houden. De Fransman wordt steeds nadrukkelijker in verband gebracht met Manchester United. (The Independent)

Manchester United is bereid om Luke Shaw een nieuwe kans te geven. De linksback zal dan echter wel wat aan zijn instelling moeten veranderen. (Daily Star)

Luis Hernández trok afgelopen zomer naar Leicester City, maar komt amper aan spelen toe in Engeland. The Foxes willen de Spaanse verdediger alweer lozen en onderhandelen momenteel met Málaga. (Sky Sports)

Denk jij dat Sergio Romero aan zijn laatste jaar bij Manchester United bezig is?

Meer nieuws

Verrassende kritiek op assistkoning Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
1
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
8
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
10
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
41
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
26
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties